Concordia Chiajna desfiinteaza satelitul!

Data 14 iun.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

chiajna-sporting-0-0La finalul unui sezon nu foarte reușit de satelitul Concordiei Chiajna, care a încheiat pe locul 9 în clasamentul Seriei a III-a din Liga a III-a, conducerea clubului ilfovean ia serios în calcul desființarea echipei secunde.

Cu Marin Dună la cârma echipei, ilfovenii au încercat promovarea mai multor juniori din propriul centru la gruparea din Liga a III-a, dar rezultatele nu au fost cele așteptate. Rezilierea, în iarnă, a contractelor jucătorilor care au depășit o anumită vârstă, nu a fost tocmai un succes, având în vedere faptul că aceștia reprezentau deja un nucleu și țineau echipa în viață. Clubul a încercat să taie de la rădăcină pentru a le da șansa celor mai tineri să joace la un nivel mai înalt, dar strategia nu a funcționat.

Costel Orac, șeful Centrului de Copii și Juniori al Concordiei Chiajna, a confirmat că echipa este pe cale să se desființeze și a dezvăluit în exclusivitate pentru IlfovSport că juniorii se vor întoarce la grupele de care aparțin, iar jucătorii mai în vârstă, cu contract, vor fi împrumutați la alte echipe în Liga a III-a sau chiar Liga a II-a.

„Da, se poartă discuții pe treaba aceasta. Încă nu este nimic sigur, dar șansele înclină spre a renunța la echipa a doua. E vorba de eficiență, de faptul că nu prea au fost rezultate în ultima perioadă, dar și de faptul că la ora actuală nu putem realiza un lot cum ne-am dorit noi și anume un lot format din jucători crescuți de centrul nostru. Ei se vor întoarce la echipele lor de juniori, iar pentru cei care nu mai sunt juniori, dar au în continuare contract cu noi, vom găsi soluții să îi împrumutăm la alte cluburi din Liga a III-a sau Liga a II-a”, a declarat Costel Orac pentru IlfovSport.

Întrebat dacă jucătorii care au depășit vârsta junioratului vor fi luați în considerare pentru prima echipă, Costel Orac a răspuns ezitant: „Normal că se ia în calcul și o mutare la prima echipă, dar aici trebuie să merite lucrul acesta”.

sursa: www.100sport.ro

www.ilfovsport.ro

Comentariu