Conducerea de la Unirea Petrolul Videle nu mai are bani pentru a sustine echipa in campionatul Ligii 4

Data 08 Oct. 2017, categoria Fotbal Liga IV

videleJucatorii de la Unirea Petrolul Videle nu s-au prezentat ieri la meciul de Liga 4 din deplasare cu Dunarea Zimnicea iar conducerea spune ca nu mai sunt resurse financiare pentru a sustine echipa in campionat si asteapta oameni care vor sa investeasca in echipa:

„Nu mai avem resurse financiare. Nu se stie nici saptamana viitoare daca vom avea vom avea bani. E durerea cea mai mare. Trebuie sa avem bani de arbitraj, apoi mai am niste datorii la AJF care trebuiesc platite pana pe  data 17 octombrie. Nu pot tine singur o echipa fara antrenor sau delegat. Mai mult nu se poate. Jucatorii se prezinta la meciuri fara bani. Nu mai avem bani de arbitraj si de deplasari. Poate sa vina oricine sa ia echipa”, ne-a spus Ion Ciumpageanu cel care se ocupa de echipa in acest moment.

16 comentarii pentru acest articol

 • Marius Olteanu

  Comneteaza cu nume real frustratule :)) jucam si in anii trecuti cand erau „baietii aia de la Bucuresti” si an de an am fost printre principalii marcatori din campionat (dsr asta prea putin conteaza).Cat depre experienta, vorbim despre Liga a4a evident,ca amatori suntem cu totii.De ce sa vorbim de alte ligi,daca noi suntem aici?!Tare as vrea sa te vad fata n fata si sa spui ce ai scris aici.Daca ai ceva de zis,prezinta-te,daca nu taci si înghite!

 • unul

  unde sa te duci tu ma prapaditule ca nu te ia nimeni.uite o sa vezi ca nici o echipa din alea de la tara cum le spuneti voi orasenii nu te ia . auzi copii fara experienta .da tu unde ai evoluat experimentatule liga 3 macar? am zis macar .terminatule ca anii trecuti faceati gura ca joaca altii in locul vostru . na ca au plecat aia ce faceti voi acum .dati vina pe copiii aia ca nu joaca aia pai asa ati fost si voi terminatilor cand va veneau baietii aia din bucuresti .la fel cum sunt copii astia de acum .mars sa nu te mai vad ca scrii pe aici ca te faci de ras amaratule

 • Marius Olteanu

  Imi cer scuze,dar mie unu imi e greu sa joc numai cu copii fara experienta langa mine si in conditiile astea e greu „sa nu faci de ras orasul”.Nu cred ca ai tu sau altcineva ce sa mi reprosati,avand in vedere ca vin de un an pe gratis si am dat tot ce am putut pe teren ca sa marchez si s-ajut echipa.”Buba” este sus.De acolo rezultatele proaste pe teren.Ai bani,ai echipa.N-ai bani…hai cu desfiintarea ca eu unu as vrea sa merg in alta parte sa nu joc pe gratis.

 • Marius Olteanu

  @Narcis…nu stiu acum ai nesmtirea sa vorbesti asa cand Badanoiu a distrus echipa.aveam echipa foarte buna si din cauza lui,pentru ca nu mai sustine echipa financiar din banii care sunt alocați pentru asa ceva de la U.E.,toti jucatorii au plecat.Am mai fost noi, 4-5 din cei vechi, care am ramas.

 • Pistol

  Mister Narcis,cand joci fara bani,te chinui sa ajungi in deplasari cu masina personala si joci numai cu copii in teren,e foarte greu,dar ma rog,de acolo de unde privesti tu e greu,din tribuna e usor sa vorbesti,am vazut eu multi ca tine,fotbalisti din tribune…

Comentariu