Cornateanu vs Dinita – Cand tinuta vestimentara vorbeste de la sine…

Data 11 feb.. 2018, categoria Sport national, Fotbal Ligi superioare

Cornateanu-vs-DinitaAtunci cand esti antrenorul unei echipe de fotbal inseamna ca reprezinti in mod oficial Clubul din care faci parte.

Sa-mi fie cu iertare dar ce am vazut la amicalul dintre Turnu Magurele si Dinamo 2000 nu face altceva decat sa-mi demonstreze ca respectul fata de fotbal, echipa, club sau suporteri, lasa de dorit in anumite cazuri.

Stiu, Dinamo este club de traditie, cu echipa care evolueaza in Liga 1 iar Turnu Magurele se desfasoara abia in Liga a 3-a.
Nimic mai fals!
Respectul fata de fotbal trebuie sa fie prezent la toate categoriile de varsta si in toatele ligile.

In plus, microbusul teleormanenilor pare sa demonstreze ca cei care conduc clubul din Turnu Magurele isi doresc mai mult.

Am vazut antrenori de copii si juniori imbracati in costum sportiv.

Ceea ce am vazut astazi e dureros.
Antrenorul celor de la Dinamo 2000, Laurentiu Dinita, participa activ la un meci de fotbal in tinuta sport, decenta.
Antrenorul celor de la Vointa Turnu Magurele, Mugur Cornateanu, dupa tinuta, parea ca este in drum spre birtul din sat…

Imaginea de mai sus vorbeste de la sine si imi intareste cele spuse.

Trist…

C.M.

2 comentarii pentru acest articol

  • Vasi

    Hahaha d-aia nu mai pot eu cum e imbracat antrenorul!!!! Teresport te dilishi? Hahaha Antrenorul e pus acolo sa faca jocul nu moda. Poate n-are clubul inca geaca masura lui. Care ii problema? Maaaare ti-e gradina doamneee….. Haideti dle antrenor faceti treaba buna la echipa. Lasati lingaii lui dinamo sa va comenteze

  • Vointza

    Va credeam seriosi, cu asta vati dat cu firma in cap. Ce aveti cu tinuta omului? Sunteti cu capu?? Mugurel Cornateanu a debutat cu bine la Vointa, se vede ca va deranjaza asta??? Ducetiva ba la Dinamo sa lingeti in fund pe Dinita!! Cornatene, felicitari pentru rezultate! ps: geaca e beton! :-)))

Comentariu