Cornel Suciu, fost jucator la Turris Oltul Turnu Magurele: „Experienta la Turnu, timp de un an jumatate, a fost frumoasa si m-am simtit foarte bine”

Data 05 dec.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Cornel Suciu, 25 de ani, s-a despartit in aceasta iarna de Turris Oltul Turnu Magurele dupa ce a jucat la echipa turneana o perioada buna de timp. Tanarul jucator s-a impus repede in echipa din Turnu si a jucat mult timp titular fie ca echipa noastra i-a avut antrenori pe Mugur Cornateanu, Marius Baciu sau Erik Lincar. Suciu a fost capitanul echipei si a purtat mult timp banderola pe brat. 

Jucatorul a impresionat prin polivalenta sa pentru ca poate juca pe trei posturi: fundas central, mijlocas la inchidere sau, ocazional, fundas dreapta. 

De-a lungul carierei sale de fotbalist acesta are un CV foarte interesant pe care vi-l prezentam si noi: FC Universitatea Craiova , Academia Hagi apoi FC Viitorul Constanta , FC Voluntari , Soimii Pancota , National Sebis si Vointa Turnu Magurele.

Capitan a fost inclusiv la echipele nationale de tineret ale Romaniei acolo unde Suciu a jucat incepand cu grupa U15 si pana la grupa U18.

Jucatorul ne-a vorbit despre experienta sa la Turnu in randurile de mai jos: „Experienta la Turnu timp de un an jumatate a fost frumoasa si m-am simtit foarte bine. Deocamdata am intrat in vacanta si in urmatoarea luna voi lua o decizie unde o sa evoluez din luna ianuarie , ma bucur ca sunt sanatos si apt suta la suta. Din punctul meu de vedere principalele calitati ar fi munca , determinarea , sacrificiu si lider atat in teren cat si in vestiar, glumind asa , nu am fost degeaba capitan la toate grupele de juniori si cateva meciuri la nationala de juniori cat si anul trecut la Vointa Turnu Magurele”, ne-a spus Cornel Suciu.

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu