Cosmin Turcin si Madalin Carabasu sunt doriti de Sporting Rosiori

Data 13 dec.. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

turcin-ghebauraDoi dintre cei mai buni jucatori ai celor de la Metalul Peretu ar putea pleca in aceasta iarna la Sporting Rosiori dupa ce au realizat meciuri bune la echipa antrenata de Aurel Baltateanu. Cosmin Turcin si Madalin Carabasu au fost ofertati de oficialii rosioreni care doresc sa isi faca o echipa buna pentru a iesi din subsolul clasamentului in Liga 3.

Cu toate ca au fost ofertati, cei doi se pare ca au promis conducerii de la Metalul Peretu ca vor ramane la echipa. Cosmin Turcin, care a mai jucat la Sporting Rosioori, si Stelian Carabasu, fost la Sporting Turnu, nu vor sa isi lase serviciile pentru fi prezenti la antrenamentele echipei de Liga 3.

Pe langa cei doi, se pare ca la Rosiori vor mai veni si Manafu cu Mitruleasa care au jucat la juniorii celor de la Metalul Peretu fiind imprumutati de la Atletico Rosiori, clubul lui Alexandru Gheorghe.

4 comentarii pentru acest articol

 • Fost jucator

  Nu ai cum sa te duci sa joci la liga a 3a pe 800 de lei și aia nu se știe când îi iei,sa faci antrenamente zilnic,sa stai în cantonament și sa mai ai și un regulament de ordine interioara cel puțin ca la liga a2a! Te duci mai bine la comune pe 500-600 de lei eventual doar la meci și te poți angaja undeva pe deasupra! Un jucător bun spre foarte bun pentru liga a3a nu sta fără cel puțin 1600-2000 e lei

 • mihai

  un jucator foarte bun acest turcin.Nu stiu de ce au renuntat cei de la vointa la el.net superior multor jucatori din actuala echipa

 • Jucator L4

  Cum sa te mai duci la L3 cand acolo cu banii câștigați esti muritor de foame. Sunt mulți jucători la L4 care au valoare de L3 însă nu merită absolut deloc.

 • Amatorii

  Astea sunt Mara transferurile anuntate? Vai de mama noastra

Comentariu