Cristi Bud n-a mai aşteptat pauza de iarnă şi s-a despărţit de Turris

Data 09 dec.. 2019, categoria Teleorman Sport, Sport national

Aflată la doar cinci puncte şi cu un meci mai puţin faţă de ocupanta locului secund în Liga 2, care duce automat în prima ligă, Turris Oltul Turnu Măgurele şi-a pierdut unul dintre jucătorii cu nume, cel mai important din lot. Cristian Bud (34 de ani), atacantul care a fost vedeta campaniei de transferuri din vară pentru echipa lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, şi-a reziliat contractul în această săptămână.

”Din păcate, nu m-am acomodat. Le mulţumesc pentru înţelegere”, a spus Cristi Bud.

Relaţia atacantului cu echipa din Liga 2 a fost una tumultoasă. Adus în vară de la CFR, acesta a fost scos din lot de Erik Lincar pentru indisciplină, fapt care i-a adus plecarea antrenorului de la echipă. Apoi, Cristi Bud s-a întors şi a jucat inclusiv în ultima etapă a turului, eşecul 2-5 cu CS Mioveni, ocupanta locului 2.

Atacantul de 34 de ani a evoluat în 14 partide pentru Turris, în doar şapte ca titular, dar a marcat un singur gol, în succesul cu 2-0 cu ASU Poli.

Fotbalistul speră să-şi găsească un angajament cât de curând. ”Am câteva discuţii, inclusiv cu cluburi din România, dar şi din afară. Aştept să văd care dintre ele se vor concretiza”, a spus Cristian Bud. Fost campion cu CFR, atacantul a mai jucat în afara României la Debrecen (Ungaria), Milsami Orhei (Republica Moldova) şi Yverdon (Elvaţia).

Bud n-a prins lotul pentru meciul cu Pandurii (scor 1-0), din prima etapă a returului, iar în acest weekend echipa a stat, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, formaţie retrasă din campionat.

SURSA: LIGA2.PROSPORT.RO

6 comentarii pentru acest articol

Comentariu