CS MIOVENI TRECE LA SCOR DE TURRIS | CEA MAI DURA INFRANGERE A TURNENILOR DIN ACTUALUL SEZON

Data 27 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Ligi superioare

Ieri, pe stadionul orasenesc din Mioveni a avut loc meciul din etapa 19 a Ligii 2 – Casa Pariurilor dintre echipa gazda, CS Mioveni si Turris Turnu Magurele. Meciul a inceput foarte bine pentru echipa turneana si Silviu Pana a deschis scorul  in minutul 7, Claudiu Juncanaru vede al doilea cartonas galben in interval de 30 de minute si Turris era nevoita sa joace in inferioritate numerica, totusi turnenii au puterea de a marca pentru 2-0, prin Adrian Voicu din lovitura de la 11 metri. In minutul 38, Savin  isi trimite  mingea in prorpia poarta si il invinge pe Sebi Paun, scorul la pauza a fost 2-1 pentru echipa oaspete.

Macel in repriza 2

Gazdele au iesit mai montate de la vestiare si cu avantajul omului in plus au reusit sa egaleze  in minutul 63 prin Herghelegiu, dupa care au preluat conducerea 3 minute mai tarziu, Alexandru Salcianu a deviat nefericit in plasa pentru  un incredibil 3-2. Gazdele au mai marcat de doua ori pana la finalul partidei prin Stoica si italianul Massaro pentru un neverosimil 5-2, cea mai dura infrangere suferita de echipa turneana in Liga 2. Urmatoarea etapa, prima din retur programeaza echipa turneana in deplasare la Pandurii Targu Jiu, Sambata, 30.11.2019, 11:00. 

TURRIS: PAUN, CALINTARU, JUNCANARU, SALCIANU, MATEI,BULEICA, SAVIN, PANA, HAITA, VOICU, TURKOVIC

AU MAI INTRAT: BUD, RADU, CIOBANU

4 comentarii pentru acest articol

 • Laurențiu

  Omul în plus să cunoscut la echipa din Mioveni chiar dacă Turris a reușit să marcheze golul 2 cu 10 oameni în teren, altul ar fi fost scorul dacă se juca 11 la 11, una peste alta cred că Teleormănenii vor termina în primele 5 turul de campionat. Baftă în continuare Turris

 • George

  Savin asta joaca hora de mana, 2 in fata, 2 in spate ,oare sunt cumva jucatori in alta parte decat la echipa asta? Sunt suspecti cativa de unele jocuri necurate !

 • Rin

  Savin joaca la Turci cel mai bine ,zilnic este acolo!

 • Cristian

  1-0 pt Turris la Pandurii Tg.Jiu.

Comentariu