CSBT Alexandria a pierdut cu CSU Brasov iar una din jucatoare are un dinte rupt din cauza unui cot nesanctionat de la o adversara

Data 10 mart.. 2018, categoria Baschet

ivana grbicCSBT Alexandria a pierdut primul meci din turneul top 5-echipe ale Ligii Nationale de Baschet Feminin in fata celor de la CSU Brasov, scor 79-69.

Din pacate, brasovencele au practicat un joc care a depasit limitele regulamentului iar jucatoarea noastra Ivana Grbic in urma unui contact cu o adversara a primit un cot in gura nesanctionat de arbitru care a facut-o sa isi piarda un dinte.

Din aceasta cauza, oficialii teleormaneni s-au revoltat si au postat un comentariu pe pagina de Facebook a echipei:

„Am așteptat să treacă tensiunea jocului pentru a nu scăpa cuvinte regretabile! In finalul sfertului 1, jucătoarea noastră, Ivana Grbic, primeste un cot în gură de la Ana Radovic sub privirile îngăduitoare ale stimabililor arbitri Mate Andras Stretea si Răzvan Opris! Da, povestea continuă cu acești talentați domni arbitri, aceeași pentru care am avut cuvinte „măgulitoare” după jocul de la Arad și pentru care am primit o mustrare de la domnul Traian Racu cum că ar trebui să ne abținem de la comentarii pe pagina oficială cu privire la arbitraj! Ok, să revenim la isprava de ieri! Credeți că au fluierat conform regulamentului? Nieee! Ce e ăla GD sau măcar antisportiv? Ori intreruperea jocului când e clar că era o problemă cu un participant la joc? Ce se întâmpla dacă, din nefericire, îsi inghitea limba în urma socului? Noroc ca dupa un atac al adversarelor, fructificat sau ratat, arbitrul principal a luat decizia de a întrerupe jocul. Pentru cei doi arbitri probabil era o simulare sau o văicareală nedemnă de sport! Mda, ei masculii alfa… Asta e, cel mult putem urla la lună! De ascultat nu stim cine ne ascultă! În urmă cu câteva luni, vreo 4-5 etape, pe site-ul frbaschet.ro în caseta statistică se puneau și notele primite de arbitri de la comisarul jocului. De ce au dispărut? Erau traumatizati domnii arbitri? Da’ cluburile cum se simt după aceste prestații ale lor? Stiu acesti arbitri cât de greu se susține financiar un club de prima ligă? Că sunt probleme mari? Că se desfiintează echipe? Nu, ei îsi primesc indemnizația și decontul de transport, nu interesează pe ei cât de greu se obțin aceste fonduri! A nu se înțelege că punem la îndoială justetea victoriei adversarului! Nu! Doar am vrut să arătăm niște aspecte puțin mai neplăcute!
P. S. Probabil, după finalizarea procesului medical de refacere a danturii jucatoarei noastre vom trimite factura pentru decont domnilor cavaleri ce au trecut cu vederea acest gest nesportiv!”

1 Comentariu

Comentariu