CSBT Alexandria joaca vineri in campionat si va dona incasarile de la tombola care se va organiza pentru acest meci unui copil bolnav

Data 05 dec.. 2017, categoria Baschet

csbt alexandria 2Echipa de baschet a Alexandriei, CSBT, vrea să vină în sprijinul micuțului Eric, un băiețel de doar doi ani, grav bolnav, care are nevoie de bani pentru a trăi. Baschetbalistele noastre vor juca următorul meci pentru Eric Mitran (vezi cazul aici) și vă invită la Sala Polivalentă pe toți aceia dintre voi care puteți să-l ajutați pe cel mic să se facă bine. Echipa de baschet are și ea nevoie de susținere în meciul pe care îl va disputa cu CSM Satu Mare, astfel că speră să aibă alături cât mai mulți suporteri, vineri, începând cu ora 18.00, intr-un joc ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 a Ligii Nationale de Baschet Feminin.

”Pentru că trăim în Teleorman, primim sprijinul moral al alexăndrenilor și teleormanenilor, primim aplauzele lor, suntem sprijiniți material de autoritățile locale, ne-am gândit că trebuie, la rândul nostru, să ajutăm și noi! Eric, un copil de doi ani din satul Păuleasca, suferă de o boală gravă, iar familia sa nu mai poate să susțină financiar costurile tratamentului său! La meciurile noastre intrarea este gratuită. Și la meciul de vineri, 8.12.2017, ora 18, cu CSM Satu Mare, se va intra tot așa. Totuși… Apelăm la simțul umanitar al spectatorilor care vor fi prezenți la meci să contribuie cu o sumă modică pentru a ajuta acest copil și familia sa! Meciul cu CSM Satu Mare este și pentru Eric! Meciul lui cu viața este mult mai dur! Vă așteptăm să ne fiți alături!”, este invitația făcută de Clubul Sportiv Baschet Teleorman.

ericsursa text: liberinteleorman.ro

 

Comentariu