CSM Alexandria a invins la Rosiori iar capitanul lui Sporting, Liviu Floricel, a ajuns la spital unde i s-au administrat cinci copci din cauza arcadei sparte

Data 30 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

CSM Alexandria s-a impus azi in derby-ul echipelor din Teleorman cu Sporting Rosiori, scor 1-0, intr-un joc care a contat pentru etapa cu numarul 15, ultima a turului de campionat in Liga 3. 

Meciul a fost unul foarte spectaculos iar ocaziile au fost la ambele porti, cele mai mari avandu-le echipa din Rosiori care a ratat si un penalty prin Floricel chiar inainte de golul Alexandriei.

Echipa lui Sorin Albeanu a marcat prin Matei in minutul 80, care a inscris dupa o centrare a lui Moldovan si a profitat de o eroare a lui Chivu care a alunecat in careu din cauza terenului inghetat. 

Ocazii au mai fost, dupa cum am spus, iar acestea au fost ratate de Latea, Manda pentru gazde si Moldovan, Descultu sau Matei pentru oaspeti. 

„Posesia a fost de 70 la suta pentru noi.Pacat de efortul jucatorilor si de ocaziile ratate. Ocaziile se razbuna in fotbal. Asta e fotbalul”, ne-a spus Paul Mara, presedintele clubului rosiorean.

De mentionat este faptul ca Liviu Floricel a ajuns dupa meci la spital unde a avut arcada sparta si i s-au administrat cinci copci. Starea lui este stabila

La sfarsitul turului, Sporting este pe locul 13 cu 13 puncte iar Alexandria pe 7 cu 23 de puncte.

Sporting Rosiori: Busca – Chivu, Piciu, Floricel, Fieraru – Uritu, Ciubuc, Scumpu, Roman – Manda, Latea

A mai intrat: Simian

CSM Alexandria: Olteanu – Sarbu, Ciocoteala, Novacek, Gheorghe – Mitran, Vilcica, Descultu, Radu, Cimpanu, Moldovan

Au mai intrat: Matei, Terci, Bosoteanu, Vintila

2 comentarii pentru acest articol

  • Cioban

    Ciobane , marș de la ALEXANDRIA oricum nu contribui cu nimic! Furi banii de la jucători și duci la familie acasă,hot de nimic!

  • Horia

    Cârpa de Bogdan Ciobanu taie din salariile jucătorilor din cauza lu Romica Ciobanu,el la învățat pe gunoier….nu sufla în fața lu Romica,pleaca de la echipa Ciobane ca nu ai jucat fotbal nicăieri…si mănânci banii jucătorilor….! Rușine să ți fie!

Comentariu