CSM Alexandria este noul nume al echipei teleormanene. Reunirea se va face cu o saptamana mai tarziu decat data initiala

Data 08 iul.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

fcm alexandria - petrolul 8Desi trebuia sa se faca reunirea lotului echipei din Alexandria maine, conducatorii echipei au devansat inceperea pregatirilor cu o saptamana mai tarziu, adica pe data de 15 iulie.

Acest lucru s-a intamplat din cauza ca numele echipei s-a transformat din FCM Alexandria in CSM Alexandria iar acum Primaria orasului este principala finantatoare a echipei teleormanene.

Pana acum nu s-a realizat niciun transfer si urmeaza sa se stabileasca si programul echipei zilele urmatoare.

7 comentarii pentru acest articol

 • Ciaon

  Noi mai venim ?
  Sau vine romică iarăși pe 10000 ron?

 • Adevar

  Ce sa faci cu un presedinte care îl tine nevastă in functie ca suge bine.

 • Marius

  Presedinte incapabil,care nu are o legatura cu fotbalul,un neauzit care a jucat la nivel de liga4 si acolo rezerva de portar!

 • ITALIANU

  CIOBANUL NU MAI ESTE PRESEDINTE LA ALEXANDRIA

 • Qhnp

  Presedinte pe CSM este SLABESCU el are subordine toate sporturile din alexandria! Iar fiecare club are reprezentantul lui!

 • Fotbal

  Cu Slabescu, om care nu are nicio legătură cu sporturile din subordinea viitorului CSM, se va pune cruce unor secții care au avut ceva rezultate, mă refer la baschet și handbal. Asta, in țara absurdului orice beizadea are prioritate în fața unor profesioniști. Cam ce dialog va avea Slăbescu cu Piperea sau Candidatu, primul fiind chiar antrenor de lot național?

 • Qhnp

  Candidatu?????cn e asta???un figurant si increzut care nu a avut rezultate deloc!El fc si cursuri de inot si handbal,el le stie pe toate saracu!Piperea nu ai ce sa zici de el ca a facut performante bune!

Comentariu