CSM Slatina încheie sezonul cu victorii pe linie

Data 31 mai. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

34 de victorii, 175 de goluri marcate, 12 primite, reprezintă linia de clasament a campioanei judeţului Olt, CSM Slatina, care a totalizat 102 puncte, fiind singura echipă neînvinsă în acest sezon al Ligii a IV-a. Gruparea slătineană mai avea de disputat două meciuri, în acest weekend cu FC Olt Scorniceşti, care nu a fost programată de AJF Olt, şi săptămâna viitoare, cu Academica Balş, care s-a retras. Prin urmare, jucătorii slătineni îşi trec în cont victorii la masa verde, concentrându-se în această perioadă pe meciurile de la barajul de promovare.

CSM Slatina nu mai are de disputat meciuri la nivelul Ligii a IV-a, singurele jocuri în competiţiile organizate de AJF Olt fiind cele din Cupa României, unde s-a ajuns în semifinale. Meciul cu FC Olt Scorniceşti, care ar fi trebuit să se dispute pe 1 iunie, nu va mai avea loc. AJF Olt a sancţionat cu neprogramare echipa din Scorniceşti, ceea ce va aduce o victorie la masa verde pentru gruparea slătineană. De asemenea, jocul din ultima rundă, de pe 8 iunie, cu Academica Balş, va fi câştigat tot la masa verde.

Aşadar, CSM Slatina încheie sezonul de Liga a IV-a cu victorii pe linie, totalizând 102 puncte. Campioana judeţului Olt va susţine barajul de promovare în compania reprezentantei Dâmboviţei. Meciurile se vor disputa într-o dublă manşă, tur-retur. Primul joc este programat pe 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, din Slatina, urmând ca returul să aibă loc pe 22 iunie, de la ora 17.30, pe terenul campioanei judeţului Dâmboviţa. La CSM Slatina evolueaza mai multi jucatori care au evouluat in Teleorman cum ar fi: Andrei Bira, Cosmin Capatana, Mircea Scheau, Sorin Gavris sau antrenorul Bobi Verdes.

Comentariu