Cum s-au descurcat arbitrii teleormăneni în eșaloanele superioare în prima parte a sezonului

Data 13 ian.. 2016, categoria Fotbal Ligi superioare

IMG_4741Teleormanul nu se poate lauda cu foarte multi arbitri la nivel divizonar in acest moment, insa cei care au ramas acolo au reusit sa stranga meciuri importante in ligile superioare din Romania in prima parte a sezonului 2015-2016.

Cei trei asistenti din lotul pentru Liga 2, Marius Bobe, Ionut Babadac si Catalina Nan, au reusit sa stranga destule jocuri in prima parte, multe dintre ele in esalonul doi.

Alexandreanul Ionut Babadac a fost asistent la 9 meciuri in Liga 2, la 3 in Liga 3 si la doua in Cupa Romaniei. A prins si un joc in Liga I feminin.

Videleanul Marius Bobe are tot 9 jocuri in Liga 2 in sezonul de toamna si doua in Cupa Romaniei. La meciul dintre Dacia Unirea Braila si Dinamo Bucuresti, Bobe si Babadac au fost colegi la cele doua linii.

Si Catalina Nan a prins cateva meciuri in Liga 2, bifand 3 prezente in esalonul doi in sezonul de toamna, dar si 7 in Liga 3. Catalina are si 3 meciuri in Liga I feminin.

Cel de-al patrulea asistent teleormanean din lotul divizionar, Cosmin Ciocan, care a reusit in toamna sa promoveze in lotul pentru Liga 3, nu a fost delegat pana acum la niciun meci in esalonul trei.
El are mai multe meciuri la juniori republicani.

C.M.

1 Comentariu

Comentariu