Cupa Romaniei-Rezultate\Zimnicea se face de ras

Data 08 mai. 2019, categoria Fotbal Liga IV

Rezultatele Cupei Romaniei-Faza Judeteana sferturi de finala. Zimnicea se face de ras si pierde la un scor foarte mare pe terenul din Branceni, Botoroaga confirma forma buna, Buzescu isi ia revansa pentru etapa din campionat iar Lunca merge mai departe dupa un emci spectaculos cu multe reusite.

 

 

1.AS AVINTUL STEJARU – AS VICTORIA LUNCA 4-7

2.ACS AJAX BOTOROAGA – AS VOINTA SAELELE 2017 4-2

3.ACS ASTRA PLOSCA – CS RAPID BUZESCU 1-2

4.ACS DRAGANESTI VLASCA – ACF DUNAREA ZIMNICEA 8-1

6 comentarii pentru acest articol

 • N am nume

  Ooo, a câștigat revelația din nou :)) :)) :))

 • PENTRU SICĂ TOȚE

  Aoleo Sică Toțe câte goluri luași doar 8 goluri ai furato rău astăzi ești un antrenor praf pentru Zimnicea nai valoare de antrenor pentru Zimnicea demisia demisia te bate și Peretu Sâmbătă 5 goluri îți dă și Peretu ești praf ca antrenor rău boule

 • Rapid

  Blat la Buzescu cu Plosca..exact ca la Astra cu Cfr..sau lăsat bătuți în campionat sâmbătă trecuta ca sa se duca azi in cupa ro..

 • PENTRU SICĂ TOȚE

  SICĂ TOȚE BUN EȘTI CA ANTRENOR LUAȘI OPT GOLURI CU CE ECHIPĂ JUCAȘI CU ECHIPA A DOUA DIN VARĂ TE DESFINȚEAZĂ PRIMARUL ORAȘULUI CU PSD AL LUI DIRECT DEMISIA DEMISIA SCRIE PE TINE O FURI DIN NOU ȘI SÂMBĂTĂ LA PERETU LEJER TE BATE ȘI PERETU EȘTI UN JEG

 • Cezar

  Bă fir-ar mama ta a dreacu de italian poponar tu nu te potolești sa vezi ce bătaie îți dau eu când pun mâna pe tine

 • Nr 15

  A câștigat revelația pentru ca nu a jucat marea vedeta OCHEA si consumatorul de ierburi.
  Dar este foarte bine ca a recuperat la golaveraj după meciul cu SAELELE din etapa trecută, deci,,este pe zero, dar cu scuipatul PE FATA CATALINEI CUM RAMANE?

Comentariu