Daniel Nica, atacant Rapid Buzescu: „Noi ne dorim din toata inima sa castigam pentru ca am muncit un an de zile pentru acest lucru”

Data 11 iun.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

daniel nica premiere golgheterDaniel Nica este atacantul celor de la Rapid Buzescu de la care fanii asteapta goluri in meciul de samabata, 16 iunie, care conteaza pentru barajul de promovare in Liga 3 si care va incepe la ora 18:00 din deplasare la Flacara Horezu mansa tur.

Jucatorul, care a castigat titlul de golgheter pe Teleorman, a facut cateva precizari despre acest meci:

„Este presiune pentru acest meci. Noi ne dorim din toata inima sa castigam pentru ca am muncit un an de zile pentru acest lucru. Toti ne dorim. Am mai jucat acum 10 ani de zile un meci de baraj cand eram la Videle. Atunci era un singur meci pe teren neutru. Sper sa scoatem un scor bun. E mai bine pentru noi ca se joaca in deplasare primul meci. Sper sa scoatem un rezultat bun sambata. Oamenii de la noi isi doresc promovarea. Jucatorii la fel. Chiar vrem. E a doua oara in istoria clubului cand terminam pe primul loc. Acum 10 ani am dat trei goluri la baraj. Mi-as dori sa repet performanta asta. Nu i-am vazut la meci pe cei de la Horezu dar conducerea da”, ne-a spus Daniel Nica.

1 Comentariu

Comentariu