De azi, jucătorii de la Voința Turnu Măgurele au intrat în cantonament pentru a pregăti importantul meci de sâmbătă cu Petrolul Ploiești de acasă

Data 16 Oct. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

vointa saelele antrenamentJucătorii de la Voința Turnu Măgurele au revenit azi la antrenamente după meciul de campionat de vineri de la Concordia Chiajna, scor 2-2.  Atmosfera la echipă este foarte bună, iar staff-ul tehnic și fotbaliștii pregătesc cu multă atenție meciul de sâmbătă, din etapa cu numărul 9, a Ligii 3, seria 3.

O victorie în fața echipei lui Octavian Grigore i-ar putea aduce chiar pe primul loc al clasamentului dacă ținem cont de faptul că cealaltă echipă teleormăneană, FCM Alexandria, va sta în această etapă.

La acest antrenament a participat și Cristian Onțel care săptămâna trecută a fost accidentat ușor, dar și Alexandru Sălcianu care s-a pregătit separat și a făcut alergări ușoare din cauza unei contracturi la picior, însă, în cazul lui veștile sunt bune și sunt șanse mari să fie pe teren cu Petrolul. Tot azi a fost prezent și fostul mare portar Emilian Dolha (foto 2) care i-a pregătit cu multă intensitate pe portarii Voinței Turnu Măgurele.

Tot de azi jucătorii Voinței au intrat în cantonament iar mâine și miercuri vor avea câte două antrenamente pe zi.

vointa saelele ema dolha

 

 

4 comentarii pentru acest articol

Comentariu