Debut cu stangul pentru Laurentiu Dinita

Data 11 sept.. 2020, categoria Fără categorie

CSM Alexandria a pierdut meciul din prima etapa a noului sezon din Liga 3 impotriva celor de la ACSO Filiasi, singurul gol al partidei a fost marcat din lovitura de la 11 metri, de Saulescu, in minutul 23. Prima repriza a fost echilibrata cu doua  mari ocazii de gol si pentru gazde, in repriza secunda, elevii lui Laurentiu Dinita au dominat copios dar nu au reusit sa marcheze. In celalalt meci din Seria 6, ACademia Clinceni 2 a castigat cu 2-0 impotriva oltenilor de la CSU 2 Craiova.

CSM Alexandria – ACSO Filiasi 0-1 (Saulescu 23’\penalty)

CSM Alexandria: Olteanu- Sarbu, Suciu, Descultu Catalin, Valcica, Dragomir, Ciocoteala, Neagu, Manole, Ioana, Descultu Gabriel

FC Academia 2 Clinceni – CSU 2 Craiova 2-0

CSM Alexandria a obtinut imprumutul unui fotbalist de 19 ani de la FC Universitatea Craiova

 

Tânărul fotbalist a fost cedat pentru o stagiune la CSM Alexandria, până în vara lui 2021, tot atunci când îi expiră și noul contract cu oltenii,acesta evolueaza pe postul de mijlocas stanga, tot de la Universitatea Craiova a venit si Cornel Suciu.

Am avut o experiență foarte frumoasă la FC Universitatea Craiova. M-a ajutat foarte mult să mă dezvolt în teren și nu numai. Am semnat cu CSM Alexandria un contract de împrumut și sper să îmi fac treaba cât mai bine la această echipă, iar apoi sper sa revin la FC U. Colegii au fost foarte primitori și m-au ajutat să mă integrez foarte ușor la Alexandria.

Avem și în acestă echipă fotbaliști care au jucat la nivel înalt cum ar fi Manole Leonard, Neagu Cosmin și Popa Antonio. Am ce sa învăț de la ei. Mister (n.r. – Laurențiu Diniță) mă ajută foarte mult să prind încredere în mine și să îmi dezvolt mult mai bine jocul. Sper să avem un parcurs foare bun, să ocupăm pozițiile 1-3. Le urez băiețiilor de la FC U mult succes în lupta pentru prmovarea în Liga 1- a declarat fotbalistul pentru Editie.ro

Comentariu