Deciziile Comisiei de Disciplina din 20 mai

Data 21 Mai. 2015, categoria Fotbal Liga IV, Fotbal Onoare, Fotbal Promotie

plosca-peretu1. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 10 lei (pentru cumul de avertismente):

– Feraru Cristian – senior (AS Recolta Sfintesti).

2. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 30 lei fiecare (pentru impiedicarea inscrierii unui gol in pozitie de ultim aparator):

– Costea Florin – senior (AS Teleormanul Troianul), Popescu Dorin – senior (AS Progresul Nenciulesti), Tucmeanu Denis – junior (ACS Astra Plosca), Ciobanu Aurel – senior (AS Spicul Balaci).

3. Jucatori suspendati 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei fiecare(pentru lovirea adversarului in mod intentionat, fara vatamare fizica):

– Chivu Ionut – senior (AS Viitorul Blejesti), Mihut Mario Florentin – junior C (ACF Dunarea Zimnicea).

4. Jucator suspendat 3 (trei) jocuri si penalizare 75 lei (pentru injurii la adresa arbitrilor):

– Costache Ionel – senior (AS Spicul Balaci).

5. Jucator suspendat 4 (patru) jocuri si penalizare 75 lei (pentru injurii la adresa arbitrilor – recidiva):

– David Dorel – senior (AS Petrolul Poeni).

6. Oficiali sanctionati:

Pentru proteste la deciziile arbitrilor, urmatorii oficiali se suspenda 2 (doua) jocuri si penalizare astfel:

– Ciobanu Romulus – antrenor (FCM Alexandria) – 150 lei:

– Dirmina Costel – delegat (AS Vedea) – 70 lei.

Pentru injurii la adresa arbitrilor, Cirstoiu Aurel (delegat AS Spicul Balaci) se suspenda 5 (cinci) jocuri si penalizare 300 lei.

7. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa CS Nanov se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de campionat, urmatoarele echipe pierd cu 3 – 0  jocul si penalizare dupa cum urmeaza:

– AS Victoria Lunca – juniori – 200 lei (jocul cu AS Gloria Frumoasa);

– AS Vulturii Mereni (a II-a neprezentare) – 400 lei (jocul cu AS Tineretul Radoiesti).

Pentru neprogramarea/neprezentarea in campionat, urmatoarele echipe pierd cu 3 – 0 jocul si penalizare dupa cum urmeaza:

– AS Unirea Cosmesti (a II-a neprezentare) – 400 lei (jocul cu AS Inter Purani);

– AS Unirea Ciuperceni (a –  III-a neprezentare) – 1000 lei + excludere cf. art. 3.1.a. (jocul cu AS Flacara Talpa II).

In urma adresei nr.352 / 17.05.2015, primita de la postul de Politie Scrioastea, prin care justifica neprezentarea echipei ACS Olimpia Dobrotesti la jocul de seniori cu AS Viitorul Butesti, Comisia decide reprogramarea jocului la o data ulterioara stabilita de catre Compartimentul Competitii al AJF.

 

 

9 comentarii pentru acest articol

 • immobilienfinanzierung

  Mike,People are definitely attracted to value! The better the information you share, the more value you will give. I think practice makes perfect too. You can become a magnet for people who want to learn or can be helped by you.Thank you for sharing!~ JodeneJodene recently posted..

 • privatkredit-rechner

  Signe des temps, on veux faire de l’argent avec la médiocrité, cette restauration est grossière et opportuniste,c’est du n’importe quoi qui ne fait que susciter l’ approbation de gens qui jugent sans discernement pour privilégier la médiocrité.Ce n’est pas une restauration car le sens original à été remplacé par des traits grossiers, cela ressemble plus à du barbouillage.

 • Daniel

  De fapt locatia este unevda inainte de Pietrele lui Solomon, loc in care vin foarte multi idioti cu masina la gratar, atat de multi ca si le parcheaza la multe sute de metri in vale de locul de asasinat mititei. Normal ca riveranii sunt usor suparati ca natura si aerul curat sunt considerate de unii ca o invitatie sa isi tureze motoarele sub geamurile caselor lor (te trezesti in propria casa ca intr-o camera de gazare tip Auschwitz).

 • Doage

  Bai cacao cu lapte,asta cu bulgaria,traseu este rosiori,vedea,peri brosteni faci stinga Si la slavesti faci dreapta Si ajungi in bulgaria,Boule!!!

 • Doage

  Bai baietei noi avem jucatori legitimati din rosiori ,silistea gumesti,balaci,vedea,dar vad ca voi sunteti plimbati dacit prin cAtunul vostru,spune-to voi cum se aduna acesti baieti?????

 • rytzy

  se poate trece pe acolo inteligentilor,pentru ca au jucatorii din rosiori si draganesti de vede ,asa ca ciocul mic incultilor

 • Firas

  Ce abureala asta cu dobrotesti care trece prin scrisoarea sa ajungă la Butesti. Bai astia de la AJF sunteți chiar prosti sau sunteți nesimțiți. Cum acceptat-o așa ceva???!!!

 • anonim

  Aaaaa, pai voi chiar nu stiti? Scrioastea se anvecineaza cu Butesti. Ba.i Tufa Costel de la Dobrotesti, te.ai facut de rusine bai baiatule, lasate de meserie, ca rade tot judetul de tine. Nu a.i si tu un prieten care sa t.e anvete sa stai mai linistit cu magariile astea de doi lei?

 • swxedx

  SUNT CURIOS CE CAUTA DOBROTESTI LA SCRIOASTEA …CRED CA AU VRUT SA AJUNGA LA BUTESTI PRIN BULGARIA…

Comentariu