Denis „Distrugătorul” Tulică – medaliat cu aur la campionatele naţionale de Sei Budokai

Data 21 iun.. 2011, categoria Arte martiale

În acest week-end, sportivii clubului Atac Roşiorii de Vede au participat la Campionatele Naţionale de Sei Budokai, competiţie care a avut loc la sala de sport din complexul „Lia Manoliu”, din Bucureşti. Delegaţia roşioreană a cuprins şase sportivi şi a fost condusă de către profesorul Valentin Lupu.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de micuţul Denis „Distrugătorul” Tulică, sportiv care a încheiat toate meciurile cu victorii prin ippon, urcând astfel pe cea mai înaltă treaptă de premiere. Ovidiu Velicu şi Cătălin Popescu au obţinut şi ei rezultate foarte bune, urcând pe treapta a treia a podiumului. Ceilalţi sportivi roşioreni prezenţi în competiţie au fost Claudiu Tulică, locul 4, Bianca Olteanu, locul 4 şi Valentin Lungu, locul 6, deşi a concurat o bună parte a turneului accidentat.

„Concursul a fost unul foarte complex, mai ales că face parte din categoria full contact, iar pentru acest lucru vreau să îi felicit şi să îi încurajez pe sportivi”, ne-a declarat în exclusivitate Valentin Lupu.

3 comentarii pentru acest articol

Comentariu