Denis Ispas- Noul jucator al echipei Turris Turnu Magurele

Data 05 iul.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Magurele a facut astazi un nou transfer, este vorba despre fundasul central, Denis Ispas.

Denis Florentin Ispas este nascut in Targoviste, pe 5 septembrie 1993 (25 de ani) si evolueaza pe postul de fundas central, a evoluat in cariera sa  la  Chindia Targoviste, ACS Sirineasa( Energeticianul), varful carierei a fost la Dunarea Calarasi in 2018 unde a evoluat  in Liga 1 nu mai putin de 12 meciuri si a primit 7 cartonase galbene. Formatia de la malul Dunarii l-a achizitionat de la Farul Constanta unde a fost cedat de Dunarea Calarasi. Miercuri 10.07.2019 incepand cu ora 10:30 are loc un meci de verificare pe stadionul din Turnu Magurele contra echipei Spartak Pleven, liga 2 din Bulgaria. Intrarea este libera.

Denis Florentin Ispas

2012-2017 Chindia Targoviste 76 meciuri 1 gol

2018-ACS Sirineasa

2018 Dunarea Calarasi 12 meciuri in Liga 1

2019 Farul Constanta 14

7 comentarii pentru acest articol

 • Rin

  Daca tot nu a vrut dragu sa ramana la turnu l au luat pe Ispas ,au dat atacant si au luat fundas,asta este viata .
  Se aude si de un portar din italia!

 • Turnu

  Dragu nu avea ce sa mai faca la turnu cu voicu si bud, era a 3-a varianta de acum.

 • gogu

  ce relevanta are comentariul tau ? RIN

 • Lynx

  Dragu oricum era lent si nici viteza nu avea.Era bun doar la sut si dat cu capul in rest nu facea cine stie ce.Incepea sa dea Dragos Tescan mai multe goluri (in opinia mea jucatorul ala e tinut doar pentru ca e tanar sau ceva ca altfel nu pot sa-mi explic), mai ales ca Voicu si Bud sunt peste Dragu care nu facea fata in liga a 2-a.Si mai ales ca toti stim,ca Turris mereu s-a axat pe defensiva decat pe atac.Avem una dintre cele mai bune defensive mai bune si decat cele din liga a 2-a adica despre ce vorbim.Este o achizitie chiar buna care ne va ajuta pe parcursul campionului,decat cu Dragu atacant,mai bine ne intarim defensiva cu jucatori de valoare.

 • Rin

  Gogule gogule,cred ca nu ai ineles ,era ceva la misto ca tot au dat ale mititelu pe la presa ca le au furat atacantul lui turris. Chiar nu are relevanta ce am scris eu .

 • Nr 15

  Pot sa spun eu cum Turris la furat pe Bud de sub nasul lui mititelu ,vai de conducerea lor. Dragu nu a mai fost dorit la Turris si punct. Bud mai avea 45 de km sa ajunca la craiova sa semneze ,dar nu a vazut intersectia spre craiova si a ajuns la Turnu !

 • Lynx

  E ok Rin, nu ti-a sarit nimeni in cap, adica eu cel putin, dar e bine sa mai dezbatem aici una alta. Ne vedem miercuri la meci numai bine !

Comentariu