DERBY LOCAL | MECIUL ANULUI PENTRU COMUNA BOGDANA

Data 31 oct.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Promotie

Dupa cum va anuntam, in aceasta vara s-a infiintat o noua echipa de fotbal in comuna Bogdana, AS Dinamo Bogdana, Progresul Bogdana este cea de-a doua echipa din aceasta comuna, echipa care conduce clasamentul  cu maxim de puncte dupa 7 etape. Dinamo Bogdana se afla pe locul 6 cu 10 puncte. Duminica, 03.11.2019, 11:00 a sosit ”ziua cea mare ” pentru locuitorii acestei comune, comuna cu nu mai mult de  2500 de locuitori, Progresul Bogdana intalneste rivalul local, prilej pentru a arata care din echipe detine suprematia,  Progresul porneste clar favorita  datorita formei bune prin care trece si nu in ultimul rand datorita jucatorilor experimentati din lot, jucatori cu state vechi in liga 4, cel mai bun jucator al celor de la Progresul este Negrila Iulian, jucator care ar putea face oricand pasul catre Liga 4. De cealalta parte, Dinamo Bogdana a cooptat in lot jucatori experimentati dar trecuti de prima varsta, cel mai titrat jucator este Leontin Badoi, jucator cu prezente  la nivelul Ligii 3. Cele doua echipe evolueaza in Liga 6, Seria 2.  Meciul va fi condus la centru de un arbitru experimentat, Adrian Buica.

 Va fi un spectacol fotbalistic foarte frumos, cu foarte mulți  spectatori, asteptarile sunt mari și eu am încredere in baietii mei ca vor obtine  un rezultat bun datorita si formei bune prin care trece echipa, ca și obiectiv nu ma pot pronunța acum, campionatul este lung si avem deplasari foarte grele, baietii mei sunt foarte motivați și la capacitate maxima- Nelu Soreata, antrenor – Progresul Bogdana.

 

Asteptam cu nerabdare acest meci, pentru acest derby am infiintat a doua echipa in comuna Bogdana. Desi ne confruntam cu probleme de lot, Iulian Miu a fost dat afara pentru indisciplina iar Girdoc Viorel si Delcea Florin au facut front comun cu acesta, mergem pe mana copiilor din echipa si a celor experimentati, Tini Badoi, Ionut Stafie, Cristian Radoi sau Chelu Sorin. Am incredere in baietii mei care sunt motivati  si la capacitate maxima, obiectivul echipei este clasarea in primele 6 echipe din Liga 6. Interesul pentru aceasta partida este foarte mare, comuna va fi impartita in doua, meciul este unul de risc de aceea am solicitat prezenta jandarmilor, atat noi cat si gazdele de la Progresul. Ii respectam pe cei de la Progresul, cel mai bun sa castige, a spus antrenorul-jucator, Cristian Radoi, Dinamo Bogdana.

 

 

VEZI CLASAMENT!!!!

Liga a-VI-a Seria II  Duminica  03.11.2019  Ora: 11,00 

CS VOINTA SALCIA – AS DUNAREA ISLAZ

Cornel Ghebaura – Eduard Fratila, Alexandru Prodan (toti Turnu Magurele)

Observator: Gheorghe Doicut (Turnu Magurele)

CS ASC SEACA – ACS UNIREA CALMATUIU DE SUS

Aurel Peia – Alin Pana, Marius Pate (toti Alexandria)

Observator: Dan Prodan (Turnu Magurele)

ACS ASTRA PLOSCA 2 – CS FLACARA CONTESTI

Lucian Epure – Valentin Rusu, Cristian Mustatea (toti Rosiori de Vede)

Observator: Aurelian Tecu (Rosiori de Vede)

AS PROGRESUL 2007 BOGDANA – AS DINAMO BOGDANA

Adrian Buica – Sorin Manea, Adrian Mutu (toti Alexandria)

Observator: George Popa (Alexandria)

CS NANOV – AS OLD BOYS ALEXANDRIA

Ionut Dogeanu – Alexandru Dinca, Florin Baciu (toti Videle)

Observator: Marian Zirna (Videle)

ACS UNIREA BRINCENI – ACS IZVOARELE

Mihai Rotaru (Alexandria) – Ionel Galateanu (Guruieni), Tibi Spataru (Alexandria)

Observator: Florea  Roman (Alexandria)

5 comentarii pentru acest articol

Comentariu