Derby nedecis la juniori A1 / Petrolul Videle – Metalul Peretu 1-1

Data 23 nov.. 2014, categoria Fotbal Liga IV, Juniori

IMG-20141122-WA0001Cel mai important meci din turul campionatui judetean de juniori A1 s-a disputat ieri la Videle, acolo unde Petrolul, lidera seriei, a intalnit ocupanta locului 2, Metalul Peretu.

Cum era de asteptat, meciul a fost foarte spectaculos, cu multe faze de poarta, cu doua goluri, doua penalty-uri, o eliminare, dar si „celebrele” comentarii pe marginea arbitrajului.

Surprinzator, prima parte a jocului apartinut oaspetilor, care au dominat categoric ostilitatile si au si marcat un gol, prin Eduard Almajanu, in minutul 32. Tot in prima repriza, Metalul Peretu a mai solicitat si un penalty, insa arbitrul Stelian Cutieru nu l-a acordat.

Rolurile s-au schimbat in partea a doua, Petrolul Videle a iesit mai montata, a riscat mai mult si a reusit sa egaleze in minutul 59, prin Ionut Draghici, din penalty.

Pana la urma a primit si Metalul o lovitura de pedeapsa, insa Vali Iorga a ratat sau a parat Stefan Stoicescu, cel care a ajuns la a 5-lea penalty aparat in acest sezon!

Cu un sfert de ora inainte de final, Peretu a ramas in inferioritate numerica dupa ce Iaurum a vazut al doilea galben, insa gazdele nu au profitat.

In minutele de prelungire, Petrolul a mai solicitat un penalty, pentru hent, insa Cutieru nu a mai acordat nimic, astfel ca meciul s-a incheiat la egalitate, 1-1, rezultat care tine deschisa lupta pentru titlul judetean.

Petrolul Videle: S. Stoicescu – M. Savescu, A. Olteanu, B. Pitigoi, A. Ionescu, C. Nedelcu, R. Tofan, S. Puican, I. Draghici, V. Zvobota, F. Burcea.
Rezerve: R. Ducan, C. Togan, V. Ruta, M. Sararu, A. Toma, C. Iorga.

Metalul Peretu: M. Matei – M. Crantea, G. Ghimfus, E. Sirbu, E. Almajanu, M. Boboc, V. Ghimis, L. Iaurum, A. Iaurum, V. Iorga, C. Petcu.
Rezerve: A. Patrascu, I. Calota, M. Magureanu, C. Hotu, M. Luciu, C. Petrus.

„Meciul a fost foarte frumos si de o calitate ridicata. Din pacate, arbitrajul nu s-a ridicat la nivelul jocului. Nu inteleg de ce, acum cand avem doar 5 meciuri pe etapa in Liga 4, nu a fost delegat un arbitru cu experienta la acest joc, pana la urma jucau primele doua clasate. Am avut doua penalty-uri neacordate in prima parte, apoi un gol anulat degeaba in partea a doua si o eliminare gratuita. Intr-adevar, in minutul 90+3, Videle a avut si ea un penalty, insa nu cred ca l-a mai dat pentru ca il daduse pe primul gratuit. Este pacat ca nu am avut un arbitraj mai bun la acest joc, dar va promit ca tot noi o sa castigam campionatul la final. Am demonstrat la Videle ca suntem cea mai buna echipa din serie”, a spus dupa meci Adrian Petrus, antrenorul Metalului Peretu.

„A fost un joc foarte bun, jucatorii au aratat un fotbal bun. Prima parte a fost a lor, iar repriza a doua in totalitate a noastra. Arbitrajul a fost ok, nu a influentat rezultatul, nu inteleg de ce se plang cei de la Peretu. Intr-adevar, au avut un penalty neacordat in prima parte, apoi au primit unul gratuit in partea a doua. Si noi am avut un penalty in minutul 93 pe care nu l-am primit, dar nu am facut scandal. Repet, arbitrajul nu a influentat rezultatul. Cat despre jucatori, chiar vreau sa-i felicit, au evoluat foarte bine, iar asta ma bucura pentru ca la anul stim ca ne putem baza pe multi dintre ei la echipa mare, cum ar fi Stoicescu, de care se leaga acest parcurs bun al echipei, Nedelcu, Draghici, Zvobota si chiar Puican”, a declarat Catalin Calina, directorul sportiv al Petrolului.

28 de puncte a acumulat Petrolul Videle dupa acest egal, in timp ce Metalul Peretu are 27, dar si un meci mai mult disputat.
peretu

Comentariu