DESI NU ARE DREPT DE PROMOVARE, VOINTA DUNAREA PIETROSANI ISI DORESTE SA TERMINE PE LOCUL 1

Data 11 feb.. 2020, categoria Teleorman Sport, Fotbal Onoare

Vointa  Dunarea Pietrosani se afla pe locul al doilea in Liga 5, la 6 puncte in spatele liderului din Smardioasa. Desi nu are drept de promovare  deoarece au fuziune cu Avantul Bragadiru, conducatorii echipei de pe malul Dunarii vor sa termine sezonul pe locul 1. 

Pentru returul de campionat ne dorim sa jucam cat mai bine si de ce nu sa terminam pe locul 1, chiar dacă nu avem drept de promovare! Suntem pe locul 2, la 6 puncte de liderul Smardioasa,  sperăm să recuperăm iar ei să se împiedice! Trebuie să recunoaștem că am ajuns pe locul 2  datorită ajutorului acordat de cei 3 băieți pe care-i avem de la Bragadiru!

Sperăm ca în retur să ne rezolvăm și cea mai mare problema a noastră, postul de portar,  în unele meciuri din tur, am jucat cu Vali Nidelea, care l-am reprofilat din fundaș lateral stânga…Avem 3 portari legitimați, dar momentan, toți sunt plecați la muncă în străinătate.

Din păcate în ultimele 6 etape din retur nu mai putem conta pe jucatorii de la Bragadiru si pentru asta vrem să aducem si ceva  jucători de valoare apropiată lor. Momentan am reusit  reușit transferul juniorului FLORIN CONSTANTIN  de la CSM ALEXANDRIA, jucător care aparține de Dunărea Zimnicea, a declarat Lucian Sivu, delegat- ACS Vointa Dunarea Pietrosani.

 

1 Comentariu

  • Vai vai

    Dacă ati ajuns sa luați interviu la o [ …] sunt oameni care au jucat fotbal, trăiesc pentru fotbal …ei merita sa vorbească despre fotbal, nu oameni care in viata lor au pazit[…] și habar nu au despre noțiuni elementare despre fotbal.. harat pe băț

Comentariu