Detalii despre participarea echipei din Vârtoape la Cupa Satelor

Data 20 apr.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Bușteni (Prahova), Ruginoasa (Iași) si Cernica (Ilfov) au găzduit recent trei turnee regionale din prima ediție a Cupei Satelor U13. Fetele și baieții au jucat în Prahova într-un cadru de basm pe stadionul “Caraimanul”, la poalele munților!

Week-end-ul a început în forță în Cupa Satelor, prima ediție a compeției organizate de FRF în parteneriat cu AFIR având programate noi etape din faza regională. Ziua de sâmbătă a adus alte noi trei finaliste în careul de 8 performere care vor lupta în luna mai pentru trofeul și premiul râvnit de toți cei 15.000 de participanți.

Comuna lui Adrian Mutu, eliminată după o luptă strânsă
În ciuda unei ploi mărunte, care a învăluit munții și terenul de joc din Bușteni, prin perdelele de ceață care au întregit decorul de basm, reprezentantele județelor Teleorman, Prahova, Dâmbovița și Argeș s-au duelat în turneul regional găzduit de Prahova.

Rezultate

Teișani (Prahova) – Călinești (Argeș) 1-3
Bucșani (Dâmbovița) – Vârtoape (Teleorman) 2-2
Călinești (Arges) – Bucșani (Dâmbovița) 1-1
Vârtoape (Teleorman) – Teișani (Prahova) 2-0
Călinești (Arges) – Vârtoape (Teleorman) 1-3
Bucșani (Dambovita) – Teișani (Prahova) 6-1

Echipele calificate în faza finală a Cupei Satelor
Dumbrăvița (Timiș), Cumpăna (Constanța), Vârtoape (Teleorman), Ruginoasa (Iași), Rudeni (Ilfov) și alte trei finaliste se vor alătura în urma turneelor regionale găzduite de județele Bistrița-Năsăud, Dolj și Mureș.

Faza finală se va desfășura în perioada 9-12 mai 2019, câștigătoarea primei ediții Cupa Satelor urmând să însoțească echipa națională de fotbal a României în deplasarea din Norvegia (preliminariile Euro 2020), pentru o experiență unică alături de tricolori. Locurile 2 și 3 vor beneficia de un program VIP la partida România-Spania din preliminariile aceleiași competiții.

Comentariu