DINAMO BOGDANA A CASTIGAT DERBY-UL LOCAL CU PROGRESUL

Data 05 nov.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Promotie

Duminica a avut loc  derby-ul local al comunei Bogdana, liderul, Progresul Bogdana a intalnit pe propriul teren, echipa din aceeasi localitate, Dinamo, echipa nou-infiintata in vara acestui an. In fata a peste 300 de spectatori, atmosfera cum doar la derby-urile din liga 4 mai vedem, oaspetii de la Dinamo Bogdana nu a dat nici o sansa adversarului local si in minutul  17 a deschis scorul prin Cristian Radoi care a reusit un gol de kinograma, stop pe piept si sut in vinclul portii. La 0-1, Progresul s-a vazut nevoita sa atace pentru a obtine cel putin un punct dar s-a lovit de un portar in zi mare, Alin Varban care prin paradele sale a salvat echipa.

Acelasi jucator care ocupa si functia de presedinte al echipei ”recidiveaza” 10 minute mai tarziu, cand dupa o aruncare de la margine acesta deviaza balonul pe langa portarul advers si duce scorul la 2-0 pentru oaspeti. Progresul Bogdana a reusit sa marcheze din lovitura de la 11 metri in minutul  39,  si a stabilit scorul pauzei, scor care avea sa ramana pana la final. Progresul pierde cu 2-1 si dupa 7 victorii consecutive, pierde primele puncte in acest sezon.  De astfel de meciuri avem nevoie chiar daca este liga 6. 

Leontin Badoi, antrenor-jucator, Dinamo Bogdana

 

 

Cristian Radoi, Presedinte-jucator Dinamo Bogdana

A fost un meci peste nivelul ligii 6, consider ca portarul nostru a fost cel mai bun jucator de pe teren, desi  eu am marcat golurile victoriei. Un alt atuu al nostru este antrenorul-jucator, Leontin Badoi care la 40 de ani dicteaza ritmul in teren si  a impus o disciplina extraordinara de cand a venit la echipa. Dupa statistica jandarmeriei numarul spectatorilor a fost de 350 de spectatori. Multumesc jucatorilor si tuturor celor care ne sustin, inclusiv domnului Ion Stafie, un om cu suflet mare care este mereu alaturi de echipa.

10 comentarii pentru acest articol

 • Eu

  Domnule redactor, inteleg ca scrii ce ti-se da, nu contest victoria celor de la dinamo bogdana, dar sa fim seriosi au avut si norocul de partea lor in acest meci , iar descrierea macar sa fie corecta, un sut pe mijlocul portii iar al doilea, o neatentie care nici un caz nu a fost deviere .

 • Dinamo the best

  Te inteleg ca esti suparat dar la golul 2 sa spui ca nu a fost deviere delirezi, daca nu era deviere nu se punea gol ca mingea a ajuns din aut in poarta primul gol vi l-a dat vampiru din fundul curtii asta este amfost mai buni

 • Haha

  Doua goluri norocoase, primul pe portar pe mijlocul portii iar al doilea a dat portarul peste minge, a fost mai mult o pase la portar nu sut, in rest nici o ocazie, a fost ziua voastra norocoasa, dar nu uitati ca nu intotdeauna va fi asa.
  Nu e nimeni suparat, suntem tot pe primul loc, avem alte obiective nu sa va batem pe voi :)) suntem suparati pe jocul slab facut si frustrati din cauza acelor multor ocazii de gol pe care le am avut si nu s au concretizat, un scor mincinos dar asta a fost soarta.
  Si echipele mari mai iau bataie.

 • Jaja

  Nu stiu la ce meci te-ai uitat dar cei de la Dinamo Bogdana au avut 80% posesie minge , au avut 4 bari + 4-5 ocazii clare si ei nu au dat gol din 11m intelegi ce vreu sa-ti spun?

 • Haha

  Eu te inteleg ca ti cu dinamo dar sa aberezi in halul asta exagerezi :)))
  Inafara de golurile alea doua nu ati mai avut nici o ocazie, exact cum spune si in articol cel mai bun jucator de la dinamo a fost portarul, daca nici din asta nu intelegi esti petarda.

 • Jaja

  Am inteles, te-ai uitat la alt meci SAU ai jucat la alta echipa.

 • Olteanu

  Dromaderul de vampiru este expirat este bun la SUMO😂😂😂

 • Haha

  A fost meciul vietii lui 😂😂

 • Ulmeni

  70% din ce ati scris in reportajul asta, nu s-a intamplat. De ce dezinformati oamenii? Voi scrieti ce viseaza unii noaptea, sau ce visati voi(Teresport)? A fost o gramada de lume la meci, au vazut si ei cum a decurs jocul. Voi, astia, care scrieti reportaje pe acest site, nu cred ca ati terminat generala.

 • ???

  Mie mi se pare exagerat ca se da atâta atentie acestor echipe?!

Comentariu