DINAMO BOGDANA TINTESTE PROMOVAREA

Data 03 dec.. 2019, categoria Teleorman Sport, Fotbal Promotie

AS Dinamo Bogdana este un club infiintat in vara acestui an de iubitorii de fotbal din comuna Bogdana, mentionam ca este a doua echipa din comuna Bogdana, Progresul Bogdana este sora mult mai cunoscuta a dinamovistilor din comuna. Mai jos avem declaratia antrenorului-jucator, Dinamo Bogdana, Cristian Radoi.

 

 Sunt multumit cum am terminat turul, am muncit mult sa terminam turul pe locul 3, suntem un grup extrem de unit…Si extrem de motivat, împreună speram ca in acest sezon sa producem surpriza chiar dacă suntem echipa nou înființată. Nu vreau sa iesim in fata sa ne lăudăm, nu vreau sa spunem ca suntem cei mai buni, ba din contra, as vrea ca toata lumea până la final sa nu ne ia în considerare, iar noi sa ne vedem de treaba si pas cu pas, treapta cu treapta sa urcam pentru a ne atinge visul.Cand am înființat această echipa alături de Dorobantu Bogdan si Alexe Gabriel la momentul acela, multi nu credeau în acest proiect , eu personal mi-am impus impreuna cu capitanul echipei Tini Badoi si băieții sa incercam sa ne clasam in primele 5 echipe, dacă stăm si ne uitam la evoluția echipei din ultimele 5 etape observam o creștere calitativă, o creștere care sa facut fără a plăti jucătorii sau fără investiții foarte mari, decât strictul necesar. Având în vedere aceste evoluții si ținând cont de anumite aspecte, am hotărât că este momentul ca aceasta echipa sa încerce să forțeze promovarea în liga 5, asa ca vom incepe returul in forta, având alături de noi câțiva oameni deosebiți si iubitori de sport precum , Soreata Marius si Stafie Ionel si bineinteles având susținerea primăriei BOGDANA a domnului primar Pirnea Marin… un om care iubeste performanta si sportul.Vom încerca să promovăm cat mai multi copii la echipa, acum în pauza competițională vom lua o decizie în legătură cu aducerea unor jucători pe posturile unde avem deficiențe. Pentru mine este important, este foarte important, este un tel daca vreti, ca acest fenomen, fotbalul sa nu mai dispară din comuna BOGDANA. Faptul ca avem 2 echipe in acest moment imi da speranța că fotbalul va trăi prin niște ” nebuni frumoși ” si la  final vreau doar sa spun atâta, indiferent ce va fi vreau sa muncim, vreau sa trăim fiecare meci ca si cum ar fi ultimul, vreau sa fim lăsați să visăm in continuare si cine stie, se spune ca intotdeauna visele se împlinesc.Speram, visăm, muncim, trăim… iar la final …vedem ce va fi.Oricum obiectivul nostru pt retur este si va fi promovarea în liga a 5-a ! Cu deosebit respect pentru toti suporterii, pentru toti simpatizantii noștri va doresc sărbători fericite si un an nou si mai bun! CRISTIAN RADOI, ANTRENOR-JUCATOR, AS DINAMO BOGDANA

2 comentarii pentru acest articol

  • Progresul Smardioasa

    Ardei number 1 😀

  • Butoane

    Bai frate in ultima luna a-ți facut 2-3reportaje cu ăștia…Ce treaba ai tu redactorule cu echipa asta? Sunt in liga 6 frate…alte echipe nu avem in liga 6 liga 5 liga 4? Decât bogdana e cel mai tare k face ca drege…scrie de toate echipele daca tot scrii si vrei sa publici pe site…bogdana in sus bogdan a in jos…mari fotbalisti văd că ala din poza are 120 de kg…Ce vrei sa promovezi de fapt prin aceste postari?

Comentariu