Doliu in lumea Oinei…

Data 08 nov.. 2011, categoria Sport national, Oina

Lumea oinei este marcata  zilele acestea de pierderea uneia dintre persoanele care au facut istorie  in acest sport.

Toti suntem socati de tragica disparitie ,la varsta de numai 53 de ani,a celui care a fost CONDOIU ION.

Ne vine greu sa vorbim la trecut de nea Ion,persoana de care s-a legat aproape toata istoria oinei la nivelul judetului Valcea si in special activitatea oinistica de la Dragasani.

Nascut in Stefanesti, jud. Valcea la data de 03.09.58.,absolvent al Institutului Agronomic din Bucuresti,a activat ca jucator in cadrul echipei Universitatea Bucuresti .

Incepand cu anul  1981 s-a dedicat carierei de arbitru,fiind binecunoscut la nivel national pentru modul ferm si corect  in care conducea partidele.

In paralel s-a ocupat de infiintarea si antrenarea echipelor de oina din Dragasani.A avut numeroase rezultate la nivel national cu echipa jandarmeriei din localitate cat si la nivel de scolari si juniori,unde a reusit sa obtina numeroase titluri de campion national.

Aproape 30 de ani  activitatea de oina din aceasta parte a tarii s-a identificat cu persoana sa,echipele pregatite de domnia sa fiind o nuca tare in toate competitiile la care au participat.

A fost declarat cel mai bun arbitru din tara de mai multe ori.

A decedat pe data de 06.11.2011 inmormantarea urmand a avea loc in localitatea natala, Stefanesti, in data de 08.11.2011,orele 12.00.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Comentariu