Dorel Tudor Atîrnatu câştigătorul primei ediţii a Skandenberg Sport Spirit

Data 29 ian.. 2011, categoria Altele

Vineri  seara in localul Sport Spirit din Butesti a avut loc prima competitie de skandenberg la nivel rural .

Competitia s a desfasurat dupa toate normele in vigoare legate de acest sport, in fata a peste 150 de spectatori, ba chiar in unele momente 200 de personane au luat cu asalt locatia in care a avut loc evenimentul.

Au fost inscrisi la startul competitiei 20 de concurenti, din care invingator in marea finala a iesit Atirnatu Tudor Dorel, acesta  trecand in ultimul act de Ciobanu Adrian, care si el merita toate laudele cuvenite unui finalist.

De remarcat este faptul ca invingatorul face sport de cand se stie, el jucand rugby la cel mai inalt nivel si la un club ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, Steaua Bucuresti. Ca un plus in cv-ul sau de sportiv este si faptul ca acesta a mai prcaticat si boxul. Atirnatu Tudor Dorel are 26 de ani si este din satul Vatasi, comuna Poeni, judetul Teleorman.

“Skandenberg Sport Spirit Teleorman”este doar la prima editie, peste fix o luna de zile in locatia Sport Spirit (sat  Butesti,com Silistea,judetul Teleorman) va avea loc cea de a doua editie a  acestei intreceri. De  acesta data vor fi doua sectiuni, concurenti se vor intrece pe ambele maini.

5 comentarii pentru acest articol

Comentariu