Draganesti Vlasca a castigat Cupa Romaniei faza judeteana iar Vointa Saelele 2017 a promovat in Liga 4

Data 09 iun.. 2018, categoria Fotbal Liga IV

draganesti vlascaAstazi, pe o vreme propice fotbalului, la Buzescu, AJF Teleorman a organizat Festivalul fotbalului din Teleorman. Oamenii interesati de fotbal s-au intalnit in numar mare pentru a lua parte la spectacolul fotbalistic oferit de cele patru echipe care au fost protagonistele acestui eveniment.

In primul meci, Draganesti Vlasca s-a impus dupa un joc foarte spectaculos, cu rasturnari de scor in fata celor de la Seaca, scor 3-2, dupa ce echipa antrenata de Lucian Balasoiu a condus cu 2-1 insa a scazut ritmul jocului dupa ce portarul Iancu a fost eliminat la sfarsitul primei reprize in minutul 43. Pentru Draganesti au marcat Stanciu 7, Mihaila 73, 78 iar pentru invinsi au inscris Frujina 20 si Latu 25.

Draganesti Vlasca: Cristea – Dumitrica, Bogatu I, Serbanescu, Voicu, Stanciu, Burlacu, Chircalan, Negoita, Moraru, Mihaila

Au mai intrat: Matei. Bratu, Bogatu si Henry

Seaca: Iancu – Frujina, Peta, Ghebaura, Chiva – Virdol, Pietreanu, Dima, Scurtu – Ilie, Latu

Au mai intrat: Pruna, Foamete, Stefan

In celalalt joc, in barajul de promovare in Liga 4, Vointa Saelele 2017 a castigat cu scorul de 4-1 meciul cu Flacara Calinesti si este noua echipa promovata in cea mai importanta competitie judeteana.

 

10 comentarii pentru acest articol

Comentariu