E oficial! Sporting l-a transferat pe Cosmin Cristil

Data 16 feb.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

cosmin cristilCosmin Cristil este al doilea jucător transferat de Sporting Roșiori în această iarnă. Jucătorul evoluează pe postul de fundaș central, are 22 de ani și vine de la Academia Rapid.

Până acum, echipa roșioreană îl mai adusese pe Mihai Voicu de la Astra Plosca.

Luni este ultima zi de transferuri iar ofcialii de la Sporting spun că vor mai face transferuri. Ultimul test pentru jucătorii vizați de echipa din Roșiori este mâine când antrenorul Alexandru Gheorghe urmează să îi vadă pe jucători la joc în meciul de la Craiova cu ACSO Filiași.

 

5 comentarii pentru acest articol

 • Rdvs

  Ce transfer !⚽️

 • fan

  Zici ca ati transferat vreun jucător. A jucat la liga 4 un tur și apoi l au dat afara

 • Ptr fan

  Ai dreptate cam fraier Cristil asta! De slab ce a fost a jucat in liga 2 la Brasov! Si aia de la Voluntari si Rapid nu stiu ce dracu au vazut la el,atat timp cat tu un fin cunoscator al fotbalului nu ai vazut nimic! Bai oameni buni parca s-a nascut un nou curent,acela de a critica tot ce se intampla la echipa asta! Eu nu spun ca nu s-au facut lucruri rele la echipa ,dar cand este ceva de bn de ce simtiti nevoia sa criticati?! Bravo Mara pentru transferul acesta. Nici eu nu-l cunosc pe baiat dar CV-ul lui imi spune ca nu poate fi un jucator rau!

 • Fan2

  Sa joci pe 1,200 Ron la Sporting, nu stiu ce mare afacere este. Mai intai sa se faca ordine la stadion, au aparut pe acolo toti boschetii orasului, la gratare si cafele, clubul practic nu este condus, este un haos total, se trag chefuri si betii de catre toti dubiosii.

 • batranul

  pentru ;fan2 .esti un mare mancator de cacat nici nu stii unde este stadionul;

Comentariu