Echipa secundă a CFR-ului s-a facut de ras

Data 18 mai. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

Campioana României, CFR Cluj, s-a făcut de râs astăzi, prin echipa ei secundă din Liga 3. CFR Cluj 2 a avut meci pe teren propriu, pe arena CMC din Cluj-Napoca, cu Sticla Arieşul Turda, în cadrul etapei a 29-a, penultima a sezonului, însă jocul nu s-a mai disputat. Fiindcă medicul n-a mai ajuns la partidă, arbitrul Claudiu Gaitin (Timişoara) a fluierat finalul după 15 minute de aşteaptat, astfel că turdenii vor câştiga la „masa verde”, cu 3-0.

Echipa a doua a campioanei României va pierde cu 3-0 partida de pe teren propriu din cauza lipsei medicului. Runda trecută, în aceeaşi seria a 5-a a Ligii 3, un alt satelit al unui club din Liga 1 a cedat la „masa verde”. Gaz Metan Mediaş 2 s-a prezentat la Râşnov cu doar şapte jucători, iar meciul a fost întrerupt în minutul 5, după ce unul dintre aceştia a acuzat o accidentare şi n-a mai putut continua partida. Arbitrul a fluierat finalul, fiindcă regulamentul spune că una dintre echipe nu poate juca în mai puţin de şapte jucători.

În cazul celor de la CFR Cluj 2, problema a fost lipsa medicului. Ambulanţa venită cu întârziere la meci avea doi asistenţi, nu şi medicul delegat. S-a aşteptat 15 minute, conform regulamentului, iar centralul a fluierat a pus capăt partidei.

Fiindcă tot au venit la stadion, cele două echipe au au jucat un amical, format din două reprize a câte 30 de minute.

liga2.prosport.ro

Comentariu