Echipele din Teleorman ar putea avea noi adversare in Liga 3: FC Pucioasa si Vedita Colonesti

Data 07 iul.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

vedita colonestiAutorităţile din Aninoasa au anunţat că nu mai pot susţine echipa la nivelul Ligii a 3-a, iar Cristi Mitrea şi Cristi Bălaşa s-au orientat spre Pucioasa, acolo unde au găsit sprijin din partea primarului Constantin Ana. „Eu cred că venirea la Pucioasa e un pas înainte pentru această echipă.” a spus Constantin Ana. „M-a durut că am plecat de la Aninoasa, dar am venit aici să facem o treabă frumoasă. Vă mulţumesc pentru că ne-aţi ajutat să venim la Pucioasa.” a spus Mitrea. „Sunt anumiţi jucători care vor veni în echipa mea, am nevoie de timp pentru a omogeniza echipa, sunt dispus să muncesc.” a transmis Bălaşa in presa damboviteana.

Vedita Ciolanesti vrea sa ia locul lui Atletic Bradu in Liga 3 si ar putea fi adversara echipelor din Teleorman

După ce a ratat barajul de promovare, Vediţa Coloneşti are totuşi mari şanse de a reprezenta judeţul Olt în competiţiile FRF. Oficialii campioanei judeţului Olt fac demersuri pentru preluarea echipei Atletic Bradu, care activează în Liga a III-a. Preşedintele formaţiei argeşene, Cristinel Soare, a confirmat informaţia, precizând că s-a depus o cerere în acest sens la FRF, mai ales că termenul limită până la care se pot efectua astfel de operaţiuni este 30 iunie.
Rămasă fără sprijin financiar din partea autorităţilor locale, pentru a nu fi soritită desfiinţării, Atletic Bradu s-ar putea muta la Coloneşti. Asta presupune schimbarea denumirii în Vediţa Coloneşti, echipă care îşi doreşte să evolueze în eşalonul al treilea fotbalistic. Dacă demersurile se vor concretiza, echipa de la Coloneşti ar fi singura reprezentantă a judeţului Olt în competiţiile FRF.

„Am făcut demersurile necesare, am depus cerere la FRF, aşteptăm avizul departamentului juridic. După aceea depunem actele la Judecătorie, sunt mai mulţi paşi care trebuie urmaţi, dar sperăm să se rezolve. Puteam să dau echipa în Vaslui, dar am zis să fie aici aproape, mai ales că am şi grupe de copii, juniori D şi E, care vor fi înscrise în competiţia AJF Olt. Bineînţeles, echipa se va numi Vediţa Coloneşti, se discută să vină şi o parte din jucătorii de la Bradu, mai ales că sunt tineri, de perspectivă. Pe mine, primăria de la Bradu nu m-a mai susţinut. Domnul primar Nicolae Stan este un împătimit al fotbalului, la fel ca mine”, a precizat preşedintele de la Atletic Bradu, Cristinel Soare.

surse: www.jurnaldedambovita.ro

www.gazetanoua.ro

Comentariu