Ei sunt posibilii adversari ai Teleormanenilor la barajul de promovare în Liga 3

Data 03 feb.. 2020, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

 

Viitoarea campioanã judeteanã îsi va afla adversara de la barajul de promovare în Liga a 3-a în luna februarie.  Cele 41 de judete plus Municipiul Bucuresti au fost împãrtite în 7 regiuni.Teleormanul face parte din regiunea 5 alaturi de Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa. Campioana Doljului este exclusa deoarece anul trecut Teleormanul prin Unirea Branceni a intalnit campioana oltenilor, Tractorul Cetate. In liga 4 teleormaneana, Unirea Tiganesti se afla pe prima pozitie la 7 puncte de CS Rapid Buzescu si Ajax Botoroaga.

Va prezentam situatia clasamentelor la finalul turului ale posibililor adversari:

Olt – In judetul Olt, campioana de toamna este Petrolul Potcoava, echipa care in 14 jocuri oficiale a reusit 13 victorii si un singur egal, Potcoava este urmata in clasament de Oltul Curtisoara cu 36 de puncte si totul pare posibil, pe locul trei se afla Unirea Radomiresti cu 28 de puncte.

Arges- In Arges lupta pentru a merge la barajul de promovare este foarte incinsa, nu mai putin de 3 echipe se bat pentru locul 1, pe primul loc se afla nou-infiintata A C S Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung Muscel  cu 52 de puncte, pe locul al doilea la egalitate de puncte cu primul loc se afla A C S Vointa Budeasa iar pe locul 3  la diferenta de un punct fata de cele doua, Real Bradu.

Valcea- In judetul Valcea lider detasat este A.S. MINERUL Costeşti cu 54 de puncte, 12 puncte mai mult decat urmaritoarea sa,C.S. COZIA Călimăneşti iar daca nu se intampla ceva neprevazut Costesti  nu are cum sa piarda locul 1.

Dambovita- In judetul Dambovita lupta se da in trei, pe primul loc se afla  A.S.Gloria 2015 Cornesti cu 49 de puncte dupa 17 etape, pe locul secund A.S. Roberto Ziduri cu 48 de puncte iar pe ultimul loc al podiumului cu 46 de puncte se afla A.S. Recolta Gura Sutii,  pe locul 4 se afla Urban Titu cu 35 de puncte.

Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa

Comentariu