Emil Mărcușanu a însoțit echipa din Vârtoape la Cupa Satelor

Data 14 mai. 2019, categoria Fotbal Liga IV

La Cumpăna, în județul Constanța, a avut loc turneul final al Cupei Satelor la fotbal, competiție în cadrul căreia s-a calificat și echipa U13 a comunei teleormănene Vârtoape.

Formația noastră s-a clasat pe locul al optulea, ultimul, însă aceasta este o performanță demnă de aplaudat.

Tinerii din Vârtoape au fost însoțiți și de fostul primar din Olteni, Emil Mărcușanu, îndrăgostit de fotbal și care acum joacă la echipa locală de seniori. Ani buni, Mărcușanu a fost căpitanul echipei Viață Nouă Olteni fiind artizanul promovării acesteia din Promoție până la Divizia D. În aceeași perioadă, VN Olteni a câștigat de mai multe ori Cupa Teleormanul, competiție fotbalistică de tradiție pentru județul nostru.

7 comentarii pentru acest articol

 • ITALIANU

  FRUMOS DIN PARTEA LUI EMIL MĂRCUȘANU CARE A ÎNSOȚIT ECHIPA COPILOR LA CONSTANȚA LA TURNEUL FINAL

 • :))

  Păcat ca au astia limita de varsta..altfel jucat si emil cu nr 10 tot el era si căpitan si nu aveai loc de el nici macar sa bati aut😂😂😂😂

 • Cristian

  Emoționant!Nu ați fost în stare să scrieți un nume din delegația echipei, dar pe ăsta, știți să-l promovați.Cred că merita să joace.Nu?!

 • Bogdan

  Știrea asta e despre copilașii care au fost la turneul final sau despre pupat in cur Marcusanu?

 • Fan

  Mai bine spune-ți despre cei care au făcut posibila participarea copiilor la un nivel așa de înalt : profesorul Bratu, Ionel Gardoc etc ,si copiii.

 • Virtoape

  De ce nu publicați ca trei copii de la Virtoape au fost nominalizări pentru Selecție de FRF?

 • Butoane stejaru

  Marcusanu asta e vedeta mare…sa vedem daca se va prezenta la meci duminica acest capitan al echipei vartoape…bosorogule te astept la stejaru daca vrei locu 2 vino si obtinel nu trimite copii aia…

Comentariu