Erik Lincar a aflat de pe Facebook ca a fost demis | Ce jucator a plecat imediat dupa demiterea antrenorului

Data 10 nov.. 2020, categoria Teleorman Sport

După ce Erik Lincar a fost demis de conducerea celor de la Turris, acesta a încercat să explice cum a aflat ca  a fost concediat, de pe facebook. Odată cu antrenorul, au mai părăsit clubul, fundasul Bogdan Matei si Ionuț Dimofte, maseurul echipei.

 

În încercarea de a evita eventuale speculații in legătură cu plecarea mea de la Turris și în semn de mulțumire pentru suporterii din Turnu Măgurele, care ne-au încurajat constant doresc sa fac câteva precizări.
Mai bine de 2 ani de colaborare a mea cu această echipă s-au încheiat sâmbătă seara cu demiterea mea, despre care am aflat de la un prieten, care văzuse o postare pe Facebook. In aceste condiții, comunicarea pare să fie un concept pe care îl interpretăm….profund subiectiv :). Alături de altele , precum filosofia unui club, valorile personale, etc. 🙂
In alta ordine de idei:
– sunt un om care-și respectă toate obligațiile profesionale. Nu mi-aș permite să lipsesc la nicio ședință din cadrul clubului, despre care am fost informat în prealabil.
– vestiarul echipei nu a fost „rupt” niciodată, un singur jucător își dorea o relație mai apropiată cu conducerea decât cu colegii de echipă.
Au fost multe trăiri intense din care am învățat cu toții, le mulțumesc jucătorilor și colaboratorilor mei pentru munca depusa și dăruire! Baftă băieți!💪🏻💪🏻💪🏻  a scris Erik Lincar pe Facebook!!

1 Comentariu

  • Luca

    Nu esti pe intelesul lor!!!ei sunt retarzi,nu cunosc fotbal nici cat mine un amarat de amator!!sa nu.ti para rau niciodata de asemenea jegosi de oameni!!mult succes in continuare!!!mu13 dragnao!

Comentariu