Erik Lincar, antrenor Turris Oltul Turnu Magurele: „Ma multumeste rezultatul cu Atletic Bradu, dar nu si jocul. Vrem sa castigam meciul cu Balotesti din Cupa Roamniei de marti, de la Turnu, pentru a aduce o echipa din prima liga pe terenul nostru”

Data 09 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

lincarErik Lincar, antrenorul echipei Turris Oltul Turnu Magurele, spune ca este multumit de cum au evoluat jucatorii sai in prima echipa cu Atletic Bradu dar ca dupa pauza fotbalistii turneni nu au evoluat la nivelul cerintelor sale. Totodata, tehnicianul dezvaluie ca echipa sa mai are nevoie de meciuri pentru a se omogeniza iar cu CS Balotesti, in jocul de marti din Cupa Romaniei de la Turnu de la ora 19:00, va incerca sa foloseasca mai multi jucatori care nu au evoluat pana acum, dar ca isi doreste foarte mult victoria pentru a aduce o echipa din prima liga la Turnu Magurele.

„Toate meciurile vor fi dificile. Toate echipele vor sa castige aici mai ales ca vin pe un stadion cochet. Am controlat prima repriza cu Bradu si am avut 5-6 ocazii de gol. In repriza a doua am avut probleme si nu am practicat un joc de calitate. Adversarii nostrii au alergat mult. Ma multumeste rezultatul dar nu si jocul. Apreciez publicul numeros si sper sa fie in continuare alaturi de noi si in momentele dificile”.

Fostul international a comentat si meciul de la Moreni: „La Moreni am avut inaintea jocului o saptamana mai incarcata cu jocuri marti si vineri. Prima repriza a fost mai greoaie si am luat gol la singura lor ocazie. In repriza secunda am avut mai multe ocazii dar nu am dat gol. La fel a fost si cu Bradu… Avem nevoie de eficacitate in atac”, a mai completat Lincar.

In incheiere, tehnicianul ne-a vorbit despre meciul cu CS Balotesti din turul patru al Cupei Romaniei de marti de la ora 19:00 la Turnu Magurele: „Avem nevoie de omogenitate. Doar 5-6 jucatori au ramas din fosta echipa. Craiova lui Mititelu are jucatorii care au evoluat impreuna in prima liga dar si in Liga 4. La fel Alexandria, care pare ca e mai slabuta ca anul trecut, dar au castiva jucatori care au evoluat mult timp impreuna. Vrem sa castigam meciul cu Balotesti dar voi introduce jucatori care au jucat mai putin. Sper ca jucatorii sa se ridice la un nivel foarte bun pentru a aduce la Turnu o echipa din prima liga a Romaniei. Principalul obiectiv ramane campionatul”.

1 Comentariu

  • Cristian

    Lincar chiar e un profesionist! E perioada de omogenizare a echipei, formule de joc…etc! Echipa nu are meci pierdut si merge spre bine.Baietii au nevoie de incurajari si sustinere totală .Forzza Turris!

Comentariu