Erik Lincar, antrenor Turris Oltul Turnu Magurele: „Nu avem nicio presiune. Vreau ca jucatorii sa ramana neinvinsi dupa urmatoarele trei jocuri pe care le avem de disputat”

Data 20 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

lincarEric Lincar, antrenorul lui Turris Oltul Turnu Magurele, a vorbit pentru Teresport.ro despre meciul pe care il are cu U Craiova 1948 SA sambata de la ora 17:00 pe teren propriu si care conteaza pentru etapa cu numarul 5 a Ligii 3, seria 3. Tehnicianul ne-a dezvaluit ca jucatorii sunt foarte montati sa obtina toate cele trei puncte in jocul cu echipa lui Adrian Mititelu:

„Nu avem nicio presiune. Este o etapa pe teren propriu si intalnim o contracandidata la promovare. Baietii sunt foarte motivati pentru a obtine toate cele trei puncte. Nu ne intereseaza ce declara alte persoane din afara clublui nostru (nr. Adrian Mititelu a negat initial ca nu va juca Florin Costea). Ne intereseaza ce facem noi, sa facem totul bine si sa fim pe primul loc. Urmeaza apoi o saptamana grea, iar pana acum am facut antrenamente care sa regleze probleme de ordin tactic. Vom juca joi cu Rapid si apoi in campionat duminica cu Voluntari. Vrem sa castigam meciul de cupa si sa ne pastram locul in campionat. Vreau ca jucatorii sa ramana neinvinsi dupa urmatoarele trei jocuri”, ne-a declarat fostul international care ne-a mai spus ca are tot lotul valid.

2 comentarii pentru acest articol

  • Cristian

    Un singur cuvant! VICTORIE!…sper ca suporterii din Turnu sa fie al 12- lea jucator.

  • Demostene

    Dupa cat de jegosi au fost organizatorii cu cei de la Craiova, e clar: nu meritam in Liga a 2-a.
    Aveau obligatia ca 5% din bilete sa le fie oferite suporterilor echipei oaspete.
    O rusine de conducere!

Comentariu