Erik Lincar nu mai este antrenorul lui Turris Turnu Măgurele | Alexa sau Papura posibili inlocuitori??

Data 07 nov.. 2020, categoria Teleorman Sport

Dupa remiza de astăzi dintre Turris Turnu Măgurele si Csikszereda Miercurea Ciuc, Erik Lincar nu mai este antrenorul turnenilor, conducătorii echipei au decis ca este nevoie de ceva nou si au anunțat despărțirea pe o pagina de socializare. Noul antrenor ar putea fi Dan Alexa sau Corneliu Papura.

Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială si cel mai important comunicare.

4 comentarii pentru acest articol

 • ion

  Papura? Cat amatorism! Nu ma asteptam…Sub orice asteptari…Nu pot sa cred! Papura mah? Pfuu….

 • Gigi

  Voi trebuie , mai întâi, sa va delimitati de comportamentul conducătorilor clubului, apoi de comportamentul unui profesionist ca Erik Lincar!

 • Italianu

  Se stie ca Sopeanu umbla landra prin oras,fiind bolnav de Covid si de la el au luati ceilalti jucatori virusul.Scapa de el Valentine cat mai poti…

 • Tr

  Vai de steaua voastra de oligofreni….lincar era singurul care stia si se pricepea…ma meritati soarta gugustiucilor

Comentariu