Erik Lincar si-a ales secundul la Turnu Magurele. Este Marian Constantinescu care va fi si jucator

Data 07 iul.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

marian constantinescuAtacantul Marian Constantinescu (36 de ani) şi-a încheiat contractul cu Juventus Bucureşti, care mai nou se numeşte Daco-Getica Bucureşti, şi a ales să-şi continue cariera de jucător la echipa unde a plecat fostul antrenorul secund al trupei din Colentina, Erik Lincar. Va fi însă şi secundul fostului stelist. Constantinescu a semnat cu Voinţa Turnu Măgurele, club din Liga 3 care îşi propune promovarea în noul sezon.

Braşoveanul a ajuns la un acord cu oficialii echipei teleormănene unde va pune umărul la promovare din postura de jucător, dar şi antrenor secund! „Au fost discuţii cu mai multe echipe, chiar şi din Liga a 2-a, dar am aceptat oferta celor de la Voinţa Turnu Măgurele pentru Erik Lincar, dar şi pentru condiţiile foarte bune de la această echipă care îşi propune promovarea. Am lucrat cu Erik Lincar la Chiajna, Clinceni şi Juventus Bucureşti, astfel că îl cunosc foarte bine. Am ţinut legătura cu el şi chiar mi-a propus să fiu şi secundul său. Mi-am dat acordul, iar la finalul acestei săptămâni, când voi reveni în ţară, voi semna contractul. Este o provocare pentru mine, astfel că voi merge la Turnu Măgurele să promovăm în Liga a 2-a“, a spus, pentru Monitorul Expres, Marian Constantinescu, cel care în această perioadă se află în Slovacia pentru a-l susţine pe fiu său, legitimat la clubul Junior Braşov, care participă la Fragaria Cup.

Fostul atacant al Braşovului este dezamăgit de faptul că nu a fost contactat de nimeni de la AS SR Braşov. „Îmi pare rău că nimeni de la AS SR Braşov nu s-a gândit la mine, deşi am văzut că fac transferuri pe bandă rulantă. Îmi dorea foarte mut să mă întorc acasă. Singura ofertă din zona Braşovului a venit de la AFC Hărman“, a încheiat atacantul care în cariera sa a jucat la FC Braşov (în trei rânduri), Juventus Bucureşti (în două rânduri), Poli Timişoara, CFR Timişoara, Gloria Bistriţa, Jiul Petroşani, Inter Curtea de Argeş, CS Otopeni, Ceahlăul Piatra Neamţ, Concordia Chiajna şi Academica Clinceni.

sursa:liga2.prosport.ro

Comentariu