EXCLUSIV / Adrian Mititelu, finantator U Craiova 1948 SA: „Turnu este mult peste asteptarile noastre. Nu va fi deloc bine daca ne indepartam la 6 puncte de ei”

Data 17 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

adrian mititeluAdrian Mititelu, presedintele lui U Craiova 1948 SA, a vorbit in exclusivitate pentru Teresport despre ultimele evenimente de la echipa dar si despre meciul cu Turris Oltul Turnu Magurele de sambata de la ora 17:00 din micutul oras teleormanean:

„Meciul cu Turnu este foarte echilibrat. Este una dintre cele mai bune echipe din serie. Va fi un meci foarte greu. Am vazut toate meciurile lor. Am fost la Turnu la meciul cu Balotesti. I-am vazut pe net cu Brasov si Moreni. Este o echipa foarte puternica pentru noi in acest an. Obiectivul nostru este promovarea. Dar nu mai sunt asa optimist ca inainte. Avem adversari foarte puternici. Am facut doua greseli uriase din care am pierdut cinci puncte. Probabil ca Turnu cand va juca cu Voluntari si Pucioasa nu va pierde puncte. Campionatul este insa lung si vor mai fi surprize. Acum s-a echilibrat raportul de forte. Turnu are cativa jucatori buni pentru Liga 3 si se justifica la ei ideea de a promova. Sunt mult peste asteptarile noastre. Noi avem un lot valoric foarte bun dar suntem departe de ce vrem sa fim. Voluntari ne-a batut cu o echipa de juniori. A fost un nivel scazut la noi cu Voluntari si suntem departe de ce vrem noi sa jucam. La noi pregatirea si conditiile salariale sunt foarte bune. Din echipa de Liga 4 nu mai sunt decat 3-4 jucatori. Nu e omogenitate. Am avut patru-cinci jucatori accidentati care nu au jucat deloc. Florin Costea probabil ca va prinde banca de rezerve cu Turnu dar nu va intra sa joace decat peste doua-trei saptamani. La sase puncte in spatele lui Turnu va fi dezastru. Stefan Stoica a plecat iar antrenor interimar este Adrian Filip, secundul lui”, ne-a spus Adrian Mititelu.

1 Comentariu

Comentariu