EXCLUSIV / Adrian Mititelu, finantator U Craiova 1948 SA: „Turnu este mult peste asteptarile noastre. Nu va fi deloc bine daca ne indepartam la 6 puncte de ei”

Data 17 sept.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

adrian mititeluAdrian Mititelu, presedintele lui U Craiova 1948 SA, a vorbit in exclusivitate pentru Teresport despre ultimele evenimente de la echipa dar si despre meciul cu Turris Oltul Turnu Magurele de sambata de la ora 17:00 din micutul oras teleormanean:

„Meciul cu Turnu este foarte echilibrat. Este una dintre cele mai bune echipe din serie. Va fi un meci foarte greu. Am vazut toate meciurile lor. Am fost la Turnu la meciul cu Balotesti. I-am vazut pe net cu Brasov si Moreni. Este o echipa foarte puternica pentru noi in acest an. Obiectivul nostru este promovarea. Dar nu mai sunt asa optimist ca inainte. Avem adversari foarte puternici. Am facut doua greseli uriase din care am pierdut cinci puncte. Probabil ca Turnu cand va juca cu Voluntari si Pucioasa nu va pierde puncte. Campionatul este insa lung si vor mai fi surprize. Acum s-a echilibrat raportul de forte. Turnu are cativa jucatori buni pentru Liga 3 si se justifica la ei ideea de a promova. Sunt mult peste asteptarile noastre. Noi avem un lot valoric foarte bun dar suntem departe de ce vrem sa fim. Voluntari ne-a batut cu o echipa de juniori. A fost un nivel scazut la noi cu Voluntari si suntem departe de ce vrem noi sa jucam. La noi pregatirea si conditiile salariale sunt foarte bune. Din echipa de Liga 4 nu mai sunt decat 3-4 jucatori. Nu e omogenitate. Am avut patru-cinci jucatori accidentati care nu au jucat deloc. Florin Costea probabil ca va prinde banca de rezerve cu Turnu dar nu va intra sa joace decat peste doua-trei saptamani. La sase puncte in spatele lui Turnu va fi dezastru. Stefan Stoica a plecat iar antrenor interimar este Adrian Filip, secundul lui”, ne-a spus Adrian Mititelu.

10 comentarii pentru acest articol

 • ....

  Ora19 nu17.O faceti intenonat.

 • ....

  Intentionat.Scuze

 • Puterea Rosiorilor

  Mititelule pune-l mah antrenor pe Soavă, că numai așa putem scăpa de el

 • Gigi

  Hai bre nea mititelu nu ne mai laudă asa ca nu punem botul,rămânem cu picioarele pe pământ ca doar ne-am ars cu petrolu anul trecut. Parca ai zis după meciul cu brasov ca promovezi fara înfrângere. Te salutăm de la micuțul oras TURNU

 • dany

  Bosule(mititelu) in fata lui turnu esti 0 si ciocu mic

 • Miron

  Usor ma nebuneilor ca acum a ti scos putin capul in fotbal, cand mititelu avea echipa la liga 1 si se batea la campionate voi erati desculti pe camp .

 • Eu

  Orice cal ajunge gloaba .Nu?

 • Fan

  Mititelu e un om care merita respectat, ca vrem noi sa castigam sambata e partea a doua, dar ce a facut omul asta pentru fotbal, cat s-a luptat prin tribunale pentru dreptate, din punctul asta de vedere e un colos, care a facut totul corect dovada ca nu a fost inchis ca multi altii, a tinut echipa atunci cand era in prima liga din propriul buzunar, acum la fel, si se lupta cu autoritatile pentru dreptate.

 • Gogu

  Pentru ce a facut Mititelu jos pălăria,dar in fotbal totul se face cu capul nu cu gura. Poate intelege o data ca gura bate …. Poate a vazut si el ce inseamna civilizație cand a venit ca spectator la Turnu in tribuna.
  Sămbata va fi primit cum se cuvine

 • Dfndtntn

  Măi fratilor! Mititelu e uns cu toate alifiile, nu puneti botul la ce spune el(sau autorul articolului de aici)! Avem un meci greu si teebuie tratat ca atare, cu mare seriozitate. Aviz Linkar!

Comentariu