Exclusiv | Sponsorii vin si pleaca de la AJF | V. Popescu clarifica renuntarea la parteneriat

Data 28 aug.. 2019, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Liga IV

La ultima sedinta a AJF Teleorman, cea dedicata noului debut de campionat, conducerea acesteia a prezentat si subiectul sponsori. A retinut atentia plecarea unui sponsor important si acuzele AJF la adresa acestuia, de aceea am incercat sa il contactam telefonic pe cel care reprezinta compania, Valentin Popescu, Director Marketing Sportiv la Alexandrion Group.

Reporter Teresport: Buna ziua domnule Popescu, am inteles ca cei de la AJF Teleorman reclama faptul ca ati renuntat la parteneriatul cu ei?
Valentin Popescu: Buna ziua! Prefer sa nu dezvolt subiectul. La finalul unui parteneriat se multumeste, nu se reclama.

Rep: Si totusi… Ati fost acuzat ca ati renuntat la parteneriat pentru ca echipa de fotbal din liga 4 la care jucati in timpul liber a fost dezavantajata, ei spun ca asta e motivul…
V.P.: Compania pe care o reprezint are peste 200 de actiuni anuale pe sport, sustine cu sume importante sportul romanesc. Parteneriatul cu AJF a fost un efort minim pentru noi.
Am vrut doar sa ajut, atata tot. Nu voi intra in discutii contradictorii cu nimeni.

Rep: Insistam sa aflam care a fost motivul?
V.P.: Ok! Pe finalul sezonului trecut, cu doua etape inainte de terminarea campionatului, echipa la care joc, dar si cei de la CSS Alexandria 2 au cerut AJF-ului ca jocurile din ultima etapa, acolo unde se luptau 3 echipe pentru evitarea locului 13, loc neretrogradabil pana la urma, sa joace in aceeasi zi si de la aceeasi ora, asa cum se jucase intreg campionatul si cum era normal, dar cei de la AJF nu au fost de acord si unul dintre meciuri a fost pus cu 3 zile mai devreme decat celelalte.
Atunci mi-am dat seama ca nu pot continua parteneriatul cu o institutie asupra careia planeaza suspiciuni si am renuntat.
Ii ajutam in continuare cu drag, asa cum facem si cu alte sporturi din Teleorman, cum este voleiul, handbalul sau rugbyul.
Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca echipele care urmau a fi premiate prin parteneriatul cu AJF la finele sezonului trecut si meritau acest lucru  au fost premiate. Inter Purani a primit un echipament complet Nexo pentru promovarea in liga 4, cei de la CSS Alexandria 2 pentru castigarea campionatului la junior au primit un echipament complet Macron, decat ca au primit direct de la noi si nu am vrut sa ne mai asociem imaginea cu  AJF-ul.

Rep: Multumim pentru clarificari si o ultima intrebare mai avem. Pentru Viitorul Butesti ce obiectiv aveti anul acesta in Liga 4?
V.P.: Locul 10 este multumitor, iar obiectivul principal este acela de a ne bucura in mod placut de timpul liber. Va multumesc. Zi buna!
Rep: Multumim si noi!

9 comentarii pentru acest articol

 • Viitorul Butesti

  Prost ești și idiot pe deasupra. Prodan era în stare sa dea limbi la infinit. El a renunțat. Mai duce ți va dreaku de idioți. Îmi pierd timpul loc sa ma uit la FCSB!.

 • Teodor chiriac

  Hai Viitorul Pitești! Respect Vali Popescu! Hai cu FCSB in cupele europene!

 • Teodor chiriac

  Butesti!

 • Alin Videle

  Te respect mult Vali!

 • Viitorul Butesti

  Hai Viitorul! HAI VALI! SUNTEM MÂNDRII DE TINE! Important este ca ești al nostru. Te iubim!

 • Lavinia S actualmente Boroi

  Felicitări omule cu suflet de aur. Am intrat de pe Facebook pe mizeria asta de site. Am citit toate comentariile. Ăluia de te critica vreau doar sa îl asigur de toate blestemele mele pentru minciunile spuse și o sa plătească sigur pentru toate inepțiile spuse despre minunata ta familie. Tu fa bine în continuare și ramai așa cum te stim.

 • Sile C

  Eu cred ca si publicitatea negativa aduce notorietate.

  Vali, am auzit ce faci pentru Viitorul Butesti, felicitari!

  Multa sanatate familiei!

 • Silistea

  Daca nu mai sponsorizezi la anu retrogradezi :)) stim toti de ce ai ramas in liga a 4 a.

 • lixandru

  Felicitari Valentin si am vazut ca de cand esti la Alexandrion compania este vazuta ca partener la toate sporturile din tara si chiar si Spania si alte tari.

Comentariu