EXCLUSIV – SURSE / Oficialii lui CSM Alexandria negociaza cu Daniel Oprita preluarea bancii tehnice

Data 15 nov.. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

Conducerea celor de la CSM Alexandria negociaza cu Daniel Oprita preluarea bancii tehnice a echipei din aceasta iarna pentru a readuce formatia teleormaneana pe primele locuri ale campionatului.

Dupa plecarea lui Alin Chita, conducerea lui CSM Alexandria i-a delegat pe Sorin Albeanu si Cristi Pirjolea sa se ocupe de pregatirea echipei din capitala noastra de judet. Cu toate astea, oficialii teleormaneni incearca sa aduca un nume important pe banca tehnica a Alexandriei iar acesta este chiar Daniel Oprita, fostul jucator al Stelei, si fost antrenor al lui FC Voluntari, Juventus Bucuresti sau CSMS Resita. 

Tanarul tehnician in varsta de 37 de ani este liber de contract dupa ce s-a despartit cu scandal de FC Voluntari. Fostul atacant a vrut sa il scoata din lot pe Costin Lazar dar s-a opus managerul sportiv al clubului Ioan Andone iar relatia cu „Falcosul” s-a deteriorat lucru care l-a fortat pe Oprita sa plece impreuna cu colaboratorii sai.

Inainte de a-l aduce pe Marius Stoica ca antrenor, conducerea Alexandriei a mai negociat cu un alt fost mare jucator cum este Marius Maldarasanu.

Dupa 12 etape, CSM Alexandria este pe locul 9 cu 17 puncte. 

Maine de la ora 14:00, CSM Alexandria joaca in deplasare la ACSO Filiasi in etapa cu numarul 13 din Liga 3, seria 3.

5 comentarii pentru acest articol

Comentariu