Exclusiv | Turris Turnu Magurele transfera golgheterul Ligii a 2-a!

Data 07 ian.. 2019, categoria Teleorman Sport, Sport national, Fotbal Ligi superioare

Turris Turnu Magurele muta extrem pe piata transferurilor.

Formatia pregatita de Erik Linkar, ocupanta primei pozitii in Seria a treia din Liga a treia, reuseste sa-si asigure serviciile atacantului Adrian Voicu.

Nascut la Bucuresti in data de 11 August 1992, Voicu este nimeni altul decat gogheterul la zi al Ligii a 2-a. Acesta a marcat 14 goluri pentru Daco-Getica in prezentul sezon.

Atacantul a evoluat la nivel de seniori la Victoria Bucuresti, FC Voluntari, Olimpia Satu Mare si Daco-Getica Bucuresti.

Adrian Voicu vine la Turris Turnu Magurele ca dovada a faptului ca obiectivul echipei teleormanene este promovarea in liga secunda.

“Urmarim sa dezvoltam un proiect sportiv sanatos. Adrian Voicu va fi parte din lotul nostru. Acest lucru demonstreaza ca ne gandim temeinic la viitorul clubului”, a declarat pentru teresport.ro presedintele Turris Turnu Magurele, Madalin Ionita.

Fotbalistul intrase in ultimele 6 luni de contract cu Daco-Getica iar contractul pentru transferul definitiv se desfasoara cu incepere de la 01 Iulie 2019 pana la 31 Decembrie 2020.
Pana atunci Voicu va evolua pentru Turris Turnu Magurele sub forma de imprumut.

2 comentarii pentru acest articol

Comentariu