FC Argeș – Ripensia 1-2\ Timisorenii au stricat sarbatoarea de 66 de ani a pitestenilor lui Nicolae Dica

Data 06 aug.. 2019, categoria Fotbal Ligi superioare

FC Argeș a pierdut primul meci din noul sezon al Ligii 2, scor 1-2 în fața celor de la Ripensia Timișoara. Pitestenii cu lotul actual si noul antrenor in persoana lui Nicolae Dica se anunta ca una din principalele favorite la promovare in liga 1. 

Ripensia a deschis scorul în prelungirile primei reprize, printr-o superexecuție a lui Fotescu, care a stabilit și rezultatul primei reprize, 1-0.

Nini Popescu transferat de la Petrolul Ploiesti, o alta colega de serie a pitestenilor a restabilit egalitatea, după o fază creată de către Blejdea, dar Ripensia a preluat din nou conducerea după alte șase minute, Adrian  Zaluschi a înscris și el spectaculos pentru bănățeni și a adus cele trei puncte la Timisoara. Un joc destul de solid al celor de la Ripensia, pitestenii lui Nicolae Dica nu s-au remarcat cu nimic, jocul fiind fara orizont.

ECHIPELE DE START:

FC Argeș: Agachi – Dănescu, Turda, Vișa – Mușat (Barbu 54), Panait, Șerban (Brînzan 46) – Buleică (Popescu 46), Năstăsie, Blejdea – Buhăescu
Rezerve: Popa, Brînzan, Șerbănică, Popescu, Barbu, Szecui, Matiș
Antrenor: Nicolae Dică

Ripensia: Dobre – Lungu, Tînc, Hecsko (Monea 67), Toma – Tudorache, Burdeț, Fotescu (Popovici 74) – Zaluschi, Chera (Țieranu 66), Voinea
Rezerve: Mociu, Popa, Țieranu, Stoi, Golda, Popovici, Monea
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion: Nicolae Dobrin, Pitești
Arbitru: Sorin Costreie / Asistenți: Mihăiță Necula, Mihăiă Alexandru

Fanii argeșeni au cântat „Ole, ole, la mulți ani, Argeșule”! Clubul a facut 66 de ani de la infiintare dar sarbatoarea le-a fost stricata de catre timisoreni.

Comentariu