FC Balş şi-a adus întăriri pentru baraj / Antrenorul Aristică Cioabă a fost cooptat în staff

Data 17 iun.. 2013, categoria Fotbal Liga IV

Pentru a pregati cat mai bine meciul de baraj de miercuri, FC Bals si-a adus de cateva zile un antrenor nou, pe Aristica Cioaba, care il va ajuta in aceasta perioada pe actualul principal Ionel Teodosescu.

Aristica Cioaba (43 de ani) este un fost fotbalist divizionar, cu numeroase prezente pe prima scena din Romania, in anii ’90, la echipe precun Jiul Petrosani, Farul Constanţa, Rocar București, Universitatea Cluj, Foresta Fălticeni şi FC Oneşti.
Spre finalul carierei a plecat in China, unde a jucat trei ani la Yunnan Honghta şi Wuhan Hubei. Ultima echipa pentru care a jucat este FC Shola, din Arabia Saudita, unde l-a avut antrenor pe Costică Ştefănescu, in 2004.

A antrenat in ţările arabe şi Ghana
Cariera de antrneor si-a inceput-o in 2007, chiar la FC Bals, in Liga 3, apoi, in 2009, a plecat Kuweit, ca secund al lui Costica Stefanescu la FC Tadamon. În 2010 a antrenat în Iordania, la FC Shabab al Ordon. În 2011 a ajuns in Africa, în Ghana mai exact, la FC Aduana Star, in 2012, a „prins“ un post de antrenor în Oman, la FC Saham, iar in 2013 s-a intors in Ghana, de aceasta data la Medeama SC.
Pentru moment este liber de contract si vrea sa-i ajute pe balseni sa revina in Liga 3.

Partida dintre FC Balş şi Sporting Roşiori se va disputa miercuri, 19 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul „Ştrand” din Piteşti.

Comentariu