FCM Alexandria a castigat azi si si-a asigurat locul 2 in timp ce Vointa Turnu Magurele si Sporting Rosiori joaca maine

Data 25 mai. 2018, categoria Fotbal Ligi superioare

catalin descultu alexandriaFCM Alexandria s-a impus astazi cu 2-0 in fata celor de la Astra 2 prin golurile marcate de Radu Florin la sfarsitul primei reprize si Catalin Descultu in prelungirile meciului. Meciul a contat pentru ultima etapa din Liga 3, seria 3, adica cea cu numarul 26.

FCM Alexandria: Olteanu – Sarbu, Ciocoteala, Floricel, Bosoteanu – Radu, Vilcica, Calofir, Descultu, Barbalata, Capatana

Au mai jucat:Calin, Virtej, Terci si Mitran

—————————————————————————————————————————

VOINTA TURNU MAGURELE SI SPORTING ROSIORI JOACA MAINE

Celelalte doua echipe teleormanene mentionate mai sus vor juca maine de la ora 18:00. Echipa lui Mugur Cornateanu intalneste pe CS Mioveni 2 pe teren propriu iar Sporting joaca in deplasare un meci foarte dificil pentru salvarea de la retrogadare cu Flacara Moreni.

Dupa victoria Alexandriei de astazi, Vointa  a pierdut in mare sansele la locul 2 in timp ce pentru Sporting Rosiori un egal ar fi practic bula de aer necesara pentru salvarea de la retrogadare. Echipa lui Florin Soava sta la mana rezultaelor, asteptand o infrangere sau cel mult un egal al celor de la Viitorul Domnesti cu Concordia Chiajna 2 in deplasare. Daca Domnestiul ar invinge atunci formatia noastra mai are sanse de salvare de la retrogadare daca Mioveni 2 sau FC Aninoasa pierd si ele.

SERIA 3, etapa 26

vineri, 25 mai, ora 18:00
AFCM Alexandria – AFC Astra 2     2-0
Florin Radu (45+2), Cătălin Desculţu (90+2)

sâmbătă, 26 mai, ora 18:00
Voinţa Turnu Măgurele – CS Mioveni 2
Concordia Chiajna 2 – Viitorul Domneşti
Flacăra Moreni – Sporting Roşiori
CS Tunari – FC Aninoasa
Atletic Bradu stă.

sâmbătă, 26 mai, ora 19:30
Petrolul Ploieşti – SC Popeşti Leordeni

 

6 comentarii pentru acest articol

Comentariu