FCM Alexandria este campioana la juniori C

Data 14 mai. 2018, categoria Juniori

juniori c fcm alexandriaFCM Alexandria a câștigat in ultima etapa a campionatului județean al juniorilor Under 15 (2003), cu CSS 2 Alexandria, scor 11-0, prin golurile marcate de Dorinel Mihai 3, Alex Matei, Catalin Neacsu, Catalin Defta, Renato Ispas, Giani Buliga 2, Leo Badoi, Marius Bucuresteanu.
Alexăndrenii au cucerit titlul de campiona județeana a județului Teleorman cu 44 de puncte și un golaveraj de 118-3. Campiona județului nostru a evoluat cu: Capanu, Manea, Defta, Neacsu, Vilcan, Badoi, Ispas, Buliga, Bucuresteanu, Matei, Mihai. După pauza au mai intrat: Siteavu, Vasile, Rusu, Tone, Ivan.
Pe locul 2 se situează Young Steaua cu 35 de puncte, dar cu 2 meciuri restante. Dacă va învinge va acumula 41 de puncte cu trei mai puțin decât FCM Alexandria. Pe podium s-a clasat Dinamic Kids Videle, urmată de Sporting Rosiori, Atletico Rosiori, Pheonix Alexandria, CSS 1 Alexandria și CSS 2 Alexandria.
După un tur de campionat cu un egal și urmat numai de victorii, a urmat un retur identic, dar cu surclasari la diferențe mari ale adversarilor, astfel: 10-0 cu Metalul Peretu 7-0 cu Dinamic Kids Videle 8-0 cu Sporting Rosiori 7-0 cu Pheonix Alexandria 6-0 cu Atletico Rosiori 14-0 cu CSS 1 Alexandria 11-0 cu CSS 2 Alexandria

1 Comentariu

Comentariu