FCM Alexandria joaca vineri la Petrolul Ploiesti de la 18:15. Fanii sunt asteptati la meci

Data 09 Oct. 2017, categoria Fotbal Ligi superioare

fcm-alexandria-fc-aninoasa-3Conducerea celor de la FCM Alexandria a fost anuntata astazi ca televiziunea Digisport care va transmite meciul a cerut devansarea partidei de sambata dupa amiaza pentru vineri de la 18:15 pentru a putea transmite in direct derby-ul seriei 3 din Liga 3.

In plus, cei din conducerea formatiei noastre ne-au anuntat ca fanii care sunt dornici sa mearga la meci trebuie sa vina la stadion joi intre orele 9-11:00 pentru a se inscrie ca sa poata avea un loc in autobuzele care se pun la dispozitie pentru acest meci.

Dupa 7 etape scurse pana acum in Liga 3, FCM Alexandria este pe primul loc in seria 3 cu 21 de puncte, urmata de Vointa Turnu Magurele cu 19 puncte si Petrolul Ploiesti cu 18 puncte.

4 comentarii pentru acest articol

 • Koczka

  Nu va mai agitati. Jocurile sunt facute pt Vointa T. Magurele ( Saelele )

 • Mihai

  Petrolul va castiga, in mod normal, Vineri… este o mare diferenta de valoare, de potential… Petrolul este clar principala favorita la promovare…are un lot mai experimentat, are un sponsor foarte important , are stadion excelent si foarte multi spectatori, nu are implicatii politice…la Ploiesti se deruleaza un proiect foarte bun, care ar trebui urmat si de alte echipe…

 • Eu

  Fcm bate la cel putin 2 goluri dif

 • Laurențiu

  Un egal la Ploieşti ar fi bun

Comentariu