Florea Voicila, antrenor la Unirea Tiganesti

Data 01 Mar. 2013, categoria Fotbal Liga IV

Dupa Spicpo Poroschia, care l-a angajat pe Danut Voicila ca antrenor principal, o alta echipa de langa Alexandria, Unirea Tiganesti, a dat si ea o lovitura de imagine, aducandu-l pe banca tehnica pe Florea Voicila, tatal lui Danut.

Astfel, cei doi „noi” tehnicieni din Liga 4 vor debuta maine pe bancile tehnice ale celor doua echipe teleormanene. Danut Voicila si Spicpo Poroschia vor juca in deplasare la Saelele, iar Florea Voicila si Unirea Tiganesti vor intalni acasa pe FC Traian.

De-a lungul carierei, Florea Voicila a mai antrenat pe Rulmentul Alexandria, Unirea Alexandria si FCM Alexandria.

Saptamana viitoare, cei doi membri ai familiei Voicila se vor duela in derby-ul local, Spicpo Poroschia – Unirea Tiganesti.

7 comentarii pentru acest articol

 • Grosu

  Dece mai pui ma poza cu VOICILA de la stadionu mun. pune cu stadionu din tiganesti cat mai are timp ca o sa plece si de acolo o sa vedeti.Nu stie decat sa pacaleasca jucatorii sa-i distruga l-au ajuns blestemele cat credea ca o sa mai tina vrajeala asta care a facuto el cu JUCATORI .

 • CRISTESCU

  Dom. Albeanu nu imi place sa dau sfaturi dar acum tin din tot sufletul sa iti dau unul mic pentru mine,,, si MARE pentru fotbal! Scapa de fratii Voicila si de 2-3 jucatoti k sa stai mai linistit k FLOREA VOICILA e vulpe batrana sa nu iti bage bete in roate

 • scriitorul

  A dat Dumnezeu sa lasi echipa si orasul in pace am sa ma rog pentru cei care au luat aceasta hotarare de a renunta la tine esti si vei fi o buba in fotbalul telermanean. Acum te-ai dus sa.i nenorocesti si pe cei din tiganesti k nu sunt ei destul de amaratii te-ai mai dus si tu sa ii bagi mai rau la fund, sa vezi acum amenzi pe saracutza echipa BAFTA.

 • cineva care chiar stie fotbal

  te facusi de ras floreo :)))

 • cititor

  Dacă se confirmă ştirea cu noul antrenor al celor din Ţigăneşti, atunci, deocamdată a 1 – 0 pentru fiu… plus „bonificaţia” de joc în deplasare! Succes ambilor pentru viitor!

 • ady

  fam voicila de rasul curcilor

 • marius

  bun!…..sigur o sa faca treaba daca are cu cine

Comentariu